Home Acties & Wedstrijden Acties ACTIE: neem nu een abonnement op Flair en ontvang gratis een fles...

ACTIE: neem nu een abonnement op Flair en ontvang gratis een fles Lucky N°4 Clover gin

Profiteer van deze uitzonderlijke aanbieding.

© Flair / Clover

Wie nu een abonnement neemt op Flair, ontvangt gratis en voor niets een fles van de Vlaamse Lucky N°4 Clover gin. Abonneren maar!

Er waren eens drie zussen, die in de al zo verzadigde ginmarkt, een totaal eigen plaatsje veroverden met hun eigengereide, kwaliteitsvolle Clover Gin. Een uniek smakenpallet met een geparfumeerde geur en zachte smaak.

Het geheime ingrediënt? Klaver

Naast een extra smaakmaker is het een mooie verwijzing naar de emotionele en zakelijke band tussen de drie zussen, die hun gin zelf bottelen en zachtjes aan ook het buitenland willen veroveren. Een gouden smaak op basis van een fusie van kruiden en citrus. Groene thee, kardemom en bergamot werden hier heerlijk gebalanceerd met clementine. De perfecte manier om elke gelegenheid te vieren!

Onze onweerstaanbare actie

Je voelt ons vast al komen… Speciaal voor jullie zetten we een actie op. Je leest Flair een jaar lang tegen een voordeelprijs: slechts € 12,25 per maand. En daarbovenop krijg je deze lekkere Lucky N°4 Clover ginset t.w.v. € 49 als welkomstgeschenk! Deze exclusieve set bevat: 1 fles Lucky N°4 Clover gin met 2 bijpassende Clover onderleggers. Klik hier voor je 12 maanden Flair + Lucky N°4 Clover ginset! Wordt er om een code gevraagd? Vul  dan ‘AFN9Z’ in!

Flair is jouw moment van ontspanning en inspiratie. Laat je inspireren door de straffe verhalen van sterke vrouwen en probeer onze tips over reizen, seks, beauty, hair of fashion zelf een keertje uit! Als abonnee geniet je bovendien van extra voordelen:

✓ Je krijgt Flair iedere dinsdag bij jou thuis in de bus.
✓ Je mist geen enkele van de begeerde Flair-voordeelboekjes vol leuke acties.
✓ Je bent als eerste op de hoogte van lezersacties en workshops.
✓ Je krijgt exclusieve kortingen.
✓ Je hebt onbeperkte toegang tot de digitale versie op tablet.

Het aanbod is geldig tot 31/08/2019 voor personen/gezinnen die in de afgelopen 6 maanden geen abonnement op Flair hadden.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.