Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Pure Leaf

Tea time!

HOTSPOT: Pure Leaf opent temporary tea bar in Antwerpen

Hold up, there's a new kid in town! Na de gigantische hoeveelheid koffiebars opent ijstheemerk Pure Leaf nu 'LEAF.', een temporary tea bar in hartje Antwerpen. En daar worden wij heel erg happy van!

Koffie is al een hele tijd koning, maar ook thee wint aan populariteit. Omdat de theehuisjes in België behoorlijk beperkt zijn, komt Pure Leaf nu met zijn temporary tea bar LEAF. in de Antwerpse Nationalestraat. En die ziet er alvast veelbelovend uit! Denk groene, gezellige hoekjes in een fris designinterieur met rondom je verse kruiden om je theetje mee te pimpen.

 

LEAF. by Pure Leaf

 

Theesmoothies en mocktails

Niet bekend met Pure Leaf? De ijsthee werd vorig jaar gelanceerd in België en wordt gemaakt met echte theeblaadjes zonder kunstmatige smaak- en kleurstoffen of conserveermiddelen. Je vindt ze in drie smaakjes: met citroen, munt en perzik en ze zijn heerlijk verfrissend op zwoele zomerdagen!

 

Daarnaast kan je er proeven van verschillende warme theetjes, theesmoothies en mocktails op basis van thee. Ook bij de biologische en seizoensgebonden hapjes, naar de hand van Les Odettes, speelt thee de hoofdrol. Bakkie thee, iemand?

 

LEAF. by Pure Leaf

 

Praktisch

LEAF. by Pure Leaf, Nationalestraat 162-164, Antwerpen. Open vanaf 12 mei op woensdag tot en met zondag van 10u tot 18u en dat gedurende 5 weken.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '