Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Eén

Dokter Ann van ‘Thuis’ springt live van hoge kraan voor Iedereen tegen Kanker

Monika Van Lierdes geacteerde uitdrukking van angst is befaamd sinds Guy ooit een revolver tegen dokter Anns hoofd hield – echte 'Thuis'-fans know – maar haar oprechte angstblik is minstens even hilarisch. Dat weten we nadat de actrice dinsdagavond in een livevideo op de Facebookpagina van Eén van een kraan van 60 meter hoog sprong om geld in te zamelen voor Iedereen tegen Kanker.

Dinsdagavond rond 18u gaat Eén live op Facebook en krijgen we een zenuwachtige Monika Van Lierde te zien die vertelt dat ze van een kraan zal springen zodra de kijkers 2000 euro hebben ingezameld voor Iederen tegen Kanker, de actie van Eén en Kom op tegen Kanker. Dat kunnen ze doen door een berichtje ter waarde van één euro te sturen naar 4342. Vrij langzaam maar heel zeker gaat de teller omhoog, en bij zo'n 1000 euro gaat ook Monika de lucht in. 

 

Op dat moment wordt het goed. Geen idee waarom net dokter Ann uit alle 'Thuis'-personages gekozen werd, want het wordt al snel duidelijk dat zij zich niet op haar gemak voelt op grote hoogte. Misschien voor de entertainmentwaarde? Missie geslaagd, denken wij dan. Monika gilt het hele park bij elkaar, klampt zich angstvallig vast en bedenkt zich zelfs even wanneer de man van Benji Fun begint af te tellen. Kijk en geniet!

 

 

Iedereen tegen Kanker wordt zondag afgesloten met een grote slotshow op Eén. Een dikke maand lang hebben Eén en Kom op Kanker Vlaanderen opgeroepen acties op poten te zetten om de strijd tegen kanker te steunen. Hopelijk met groot succes. Wij hebben dankzij Monika alvast een euro bijgedragen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '