Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Zijn we weg?

WAUW: je kan nu overnachten op het prachtige domein van modefamilie Ferragamo

Voor wie nog geen vakantieplannen heeft voor deze zomer en dol is op Italië, hebben wij een van de mooiste domeinen in hartje Toscane ontdekt: het domein van de beroemde modefamilie Ferragamo.

Het Rosewood Castiglion del Bosco is ongetwijfeld een van de mooiste Italiaanse resorts die we ooit gezien hebben! Het is gelegen in Montalcino, in hartje Toscane, en eigendom van de familie Ferragamo, bekend van het gelijknamige modehuis dat in 1927 werd opgericht.

 

Wijntjes aan het zwembad

In 2003 kochten Massimo Ferragamo en vrouwlief Chiara het landgoed op Italiaanse bodem om het helemaal op te knappen tot een prachtig luxeresort. Zo kan je er bijvoorbeeld golfen op de gigantische golfbaan, een duik nemen in de infinity pool of relaxen in het wellnesscomplex. Op het domein vind je een ook privéwijngaard mét makerij.

 

In juni heropent het resort opnieuw zijn deuren en kan je overnachten in een van de 11 villa's met privézwembad of een van de 23 prachtige suites. Al moet je daarvoor wel een flinke duit in het zakje doen. Maar hey, wij zien ons daar al liggen aan de rand van het zwembad met uitzicht over het adembenemende Toscaanse landschap.

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '