Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VRT

Of moeten we '21 wijzen' zeggen?

NOSTALGIE: ‘De 3 wijzen’ verschijnt terug op ons televisiescherm

Maar liefst achttien jaar na de allerlaatste aflevering komt het programma 'De 3 wijzen' terug! Vanaf zondag 9 april is de zoektocht naar de grote leugenaar opnieuw geopend. 

'De Mol' nadert stilaan zijn hoogtepunt: over twee weken weten we eindelijk wie dé grote saboteur van het spel is. Yep, op 27 maart is de zoektocht officieel afgelopen. Maar lang hoeven we niet te treuren, want we kunnen binnenkort opnieuw voor rechercheur spelen in het nostalgische programma 'De 3 wijzen'. 

 

Nieuw seizoen met 21 wijzen

Het programma 'De 3 wijzen' krijgt een make-over. Niemand minder dan Kobe Ilsen zal elke week paraat staan als presentator. In de vorige afleveringen waren Jacques Vermeire, Walter Grootaers en Gerty Christoffels een vaste waarde, maar voor de remake staan er 21 wijzen klaar, die elkaar elke week zullen afwisselen.

 

Tom WaesMaaike Cafmeyer, Jeroen Meus, Goedele Wachters, Tom Lenaerts, Bart De Pauw, Sam Gooris, Marleen Merckx, Peter Van de Veire, Olga Leyers, Rob Vanoudenhoven, Cath Luyten, Bart Peeters, Erik Van Looy, Siska Schoeters, Steven Van Herreweghe, Tine Embrechts, Sven De Leijer, Gert Verhulst, Danira Boukhriss en Lieven Scheire zullen hun beste acteerskills mogen bovenhalen. 

 

Verloop van het spel

Het verloop van het spel is nog wel hetzelfde gebleven. Twee onbekende Vlamingen moeten nog steeds de waarheid van de onzin onderscheiden. De kandidaat die het vaakst de leugen doorheeft, stoot door naar de finale. 

 

Elke wijze vertelt dan een persoonlijk verhaal, maar natuurlijk zit er hier en daar een leugen in verborgen. Als de finalist erin slaagt de drie vragen correct in te schatten, wint hij 5.000 euro boven op het verdiende bedrag. Dat wordt sowieso weer lachen, gieren, brullen! 

 

'De 3 wijzen' is vanaf zondag 9 april te zien op Eén. 

 

Lees ook:

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '