Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Welk stuk is jouw favoriet?

LOVE: wij zijn helemaal verliefd op de nieuwe IKEA PS-collectie

Een ode aan de vrijheid, dat is wat IKEA met z'n nieuwste PS-collectie wil brengen. Een urban collectie voor iedereen die net dat tikkeltje anders wil leven. Een opklabare zetel die je gewoon aan de muur hangt, een kussen dat een dekbed wordt of een zelfwaterende plantenpot. Het is maar een greep uit de fantastische items die je vanaf volgende week bij IKEA PS 2017 scoort.

De IKEA PS-collectie kwam er voor het eerst in de jaren 90 met als doel een collectie te creëren waarbij innovatie en duurzaamheid vooropstaan. En daarvoor doet de keten beroep op een wisselende groep designers die aangemoedigd worden om outside the box te denken. Dit jaar kwam de urban collectie tot stand uit een samenwerking met maar liefst 17 ontwerpers wereldwijd. En wij zijn helemaal verliefd!

 

Live it!

Het is ondertussen alweer de negende PS-collectie waarmee IKEA vooral 'modern nomads' wil aantrekken en het leven wil vergemakkelijken. Het resultaat: 50 industriële items in het thema ‘Live it!’ die dus ontworpen zijn voor iedereen die weigert zich aan het standaard werk-eet-slaap-ritme te houden. Een ijzeren kast bijvoorbeeld, die je zonder gereedschap in elkaar kan zetten, een plantenpot met waterreservoir dat je eenzame plantjes zo'n twee weken in leven houdt of een zitbank die je gewoon aan de muur hangt. Hoe awesome is dat?

 

De volledige IKEA PS 2017-collectie ligt vanaf 7 februari in de winkel.

 

Een glimp uit de IKEA PS 2017-collectie:

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '