Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Giphy

‘Sex and the City’: dit betaal je voor de iconische tutu van Carrie Bradshaw

Van designertassen tot een paar schoenen die duurder zijn dan de huur van je appartement. Carrie Bradshaw uit 'Sex and the City' kom je niet snel tegen in de plaatselijke Zara of H&M, maar nu blijkt dat ook zij een goed (solden)koopje niet kan laten liggen. Haar iconische tutu uit de begingeneriek van de serie kost namelijk iets minder dan verwacht...

Als iemand onze shopverslaving begrijpt, dan is het Carrie Bradshaw wel. Ze mag dan wel een fictief personage zijn, maar er is geen kledingkast (die schoenen!) waar we zo naar opkijken als naar die van miss Bradshaw.
 

Haar budget is misschien net iets ruimer, maar er is geen vrouw op deze aardbol die een fantastisch koopje kan laten liggen. Zelfs het alter ego van Sarah Jessica Parker niet. Haar iconische tutu uit de begingeneriek van de serie is namelijk niet zo duur als verwacht. Het pronkstuk uit haar garderobe komt namelijk uit de solden. Wait, what?

via GIPHY

Patricia Field, een van de kostuumontwerpers, heeft namelijk onthuld dat de rok nog geen vijf euro gekost heeft. Sarah Jessica Parker was meteen dolverliefd op het kledingstuk, maar de makers van de serie waren niet overtuigd. Gelukkig hebben ze uiteindelijk besloten om de tutu wél te gebruiken en maar goed ook, want het is een inspiratiebron geweest voor vrouwen van over de hele wereld.
 

Wie in New York is, kan trouwens zelf een exemplaar op de kop tikken. Patricia heeft namelijk een eigen winkeltje, waar ze kopieën van de originele tutu verkoopt. Interessant, heel interessant! 
 

Wil je nog meer lezen over ‘Sex and the City’:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '