Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: <a href="https://www.instagram.com/p/BNJ6kvIDdAH/" target="_blank">@b_ritty</a>

Een korte samenvatting zodat je helemaal mee bent voor de revival die vanaf morgen op Netflix te zien zal zijn.

RECAP: zó eindigde het laatste seizoen van ‘Gilmore Girls’

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist
Morgen is het EIN-DE-LIJK zover! Dan keert 'Gilmore Girls' terug naar het scherm, en wel op Netflix. Gezien het laatste seizoen van een van de beste reeksen ever alweer dateert van 2007, vatten wij nog even samen hoe het eindigde voor Lorelai en co. 

Rory verbreekt haar relatie met Logan

Aan het eind van het laatste seizoen vraagt Logan Rory ten huwelijk in het bijzijn van haar vrienden en familie, maar Rory weigert het aanzoek. Logan verhuist naar Californië om er te gaan werken in de techindustrie. Rory blijft achter in Stars Hollow, maar weet dat ze de juiste beslissing heeft genomen, aangezien ze zich nog niet klaar voelt om te trouwen.
 

via GIPHY

Rory gaat het land doorkruisen met het Obama-team

Nadat ze wordt afgewezen op haar droomstageplaats, gaat Rory aan de slag bij een online magazine waarvoor ze verslag mag uitbrengen over Barack Obama's presidentiële campagne (een jaar later werd hij in het echte leven verkozen tot president van de VS). Ze neemt afscheid van haar mama en Stars Hollow en vertrekt.
 

Lorelai en Luke leggen het bij

In het zesde seizoen verbreekt Lorelai haar verloving met Luke omdat hij hun huwelijksplannen steeds uitstelt omwille van zijn vervreemde dochter April, die hij eerst beter wil leren kennen. Lorelai keert terug naar Rory's vader Christopher en de twee trouwen in Frankrijk. Zodra Christopher beseft dat Lorelai altijd van Luke zal houden (duh), vraagt hij de scheiding aan. In de seizoensfinale vallen Luke en Lorelai opnieuw in elkaars armen. Ze weten niet wat de toekomst zal brengen, maar zijn er wel van overtuigd dat ze bij elkaar horen.
 

via GIPHY

Rory's bestie Lane krijgt een tweeling

Lane en Zack hebben hun handen vol aan de tweeling Steve en Kwan. Gitarist Zack krijgt een aanbod om op tournee te gaan en wordt door Lane aangemoedigd om ervoor te gaan. Zelf beslist ze om thuis te blijven om voor hun baby's te zorgen. 
 

Lorelais bestie Sookie is zwanger

Sookies echtgenoot Jackson ging ermee akkoord zich te laten steriliseren na hun tweede baby, maar liet zich uiteindelijk toch niet opereren. Lorelais bestie raakt voor een derde keer zwanger en is eerst woedend op haar man, maar vergeeft hem achteraf. Het seizoen eindigt vóór Sookie haar kindje krijgt, dus wij zijn héél benieuwd of we hem of haar zullen ontmoeten in de revival. 
 

via GIPHY

Paris en Doyle blijven samen

Paris wordt toegelaten op alle universiteiten waarbij ze een aanvraag indiende, maar maakt het uit met Doyle, zodat hun relatie haar keuze niet zou beïnvloeden. Hij vecht voor haar, zij kiest voor Harvard Medical School en ze leven nog lang en gelukkig (hopen we). 
 

Jess is een succesvolle auteur

Rory's ex Jess verschijnt maar kort ten tonele in het laatste seizoen van 'Gilmore Girls'. Rory en Luke bezoeken hem wanneer zijn uitgeverij in Philadelphia een opendeurdag houdt. Rory flirt met hem en kust Jess zelfs aan het eind van de avond, maar wanneer ze hem vertelt dat ze nog steeds samen is met Logan, zegt hij dat ze oneerlijk is. Is Jess intussen een bestsellerauteur met een Pulitzerprijs op zijn naam? Nog een nachtje slapen en we weten het... 

 

via GIPHY

 

Nog meer lezen over 'Gilmore Girls':

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '