Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Helaas verdwijnt er ook een oud personage...

JOEPIE: er duikt weer een nieuw personage op in ‘Familie’

We zien de laatste tijd heel wat nieuwe gezichten in ‘Familie’. Na Ini Massez en Erika Van Tielen maakt er opnieuw een nieuwe actrice haar opwachting in de serie. Zo speelt Darya Gantura  enkele maanden mee en zal ze vooral in contact komen met Roel Vanderstukken. Tijd voor een nieuwe romance?

Vanaf morgen duikt Darya Gantura op in ‘Familie’. Zes jaar geleden speelde ze de hoofdrol  in de telenovelle ‘Ella’ en nu heeft ze dus ook een gastrol in het VTM-programma beet. Darya speelt de rol van Ellie Segers, een aimabele frituriste, en zal enkele maanden op het scherm te zien zijn.
 

Ellie is een verstandige, positieve en gedreven jonge vrouw die het leven van Patrick en Benny binnenwandelt', vertelt Darya.
 

Benny kent Ellie al langer omdat hij een vaste klant is bij haar frituur, en wanneer ze plots in het atelier van Patrick opduikt, herkennen ze elkaar meteen. Volgens Patrick lijkt Ellie erg veel op zijn dochter Liesbeth, de ex-vrouw van Benny, maar of het iets wordt tussen de twee is voorlopig nog niet duidelijk.
 

Niet alleen goed nieuws

Helaas hebben we ook slecht nieuws voor alle ‘Familie’-kijkers, want er verdwijnt ook een personage uit de reeks. Zo zal Linda (Hilde Van Wesepoel) binnenkort niet meer meespelen. Het zijn blijkbaar ook de makers die beslist hebben om de verhaallijn van haar personage te stoppen. Wanneer en hoe Linda uit de serie gaat, is voorlopig nog niet bekend, maar ze zal wel nog een aantal maanden in ‘Familie’ te zien zijn.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '