Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Pottermore

Haal je galjoenen al maar boven!

YES: er komen nog 250.000 extra tickets voor ‘Harry Potter and the Cursed Child’

Goed nieuws voor alle Harry Potter-fans! Er is namelijk bekendgemaakt dat er nog 250.000 extra tickets komen voor ‘Harry Potter and the Cursed Child’. Het toneelstuk gaat dit weekend in première in Londen en is ook volledig uitverkocht.

De beslissing komt er na de enorme populariteit van het achtste verhaal. Enkele gelukzakken hebben het toneelstuk al in preview kunnen bekijken. De reviews waren zo lovend en andere fans hebben bijna gesmeekt om meer tickets. Gelukkig voor alle Harry Potter-lovers heeft de organisatie geluisterd naar hun vraag en komen er nog eens 250.000 tickets.  De tickets zullen beschikbaar zijn vanaf 4 augustus en dit om 11u ’s ochtends.
 

Er komen dus 300 extra tickets per show en dit tot december 2017. Het toneelstuk van ‘Harry Potter and the Cursed Child’ bestaat uit twee delen en per deel betaal je ongeveer 25 euro. Je kan de twee delen op een dag bekijken of op elkaar volgende avonden.
 

Je kan tickets kopen op de website van Niamax Theatre of op de ATG-website. Bezoekers zullen willekeurig gekozen worden en kunnen maximum twee tickets per voorstelling kopen. Om iedereen een kans te geven, zullen de tickets ook enkel online beschikbaar zijn.
 

Meer lezen over 'Harry Potter and the Cursed Child'?

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '