Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Belga

Topjob: de overheid wil je betalen om te gaan feesten

Betaald worden om naar feestjes te gaan: het klinkt té goed om waar te zijn. Toch is het mogelijk, want de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu heeft een vacature uitgezonden voor 12 jonge controleurs van het rookverbod en alcoholverkoop aan jongeren. En dat wordt uiteraard gecontroleerd op fuiven.

Als undercover controleur is het jouw job om regelmatig in je omgeving uit te gaan om te controleren of er geen alcohol verkocht wordt aan minderjarigen en of het rookverbod gerespecteerd wordt. Je krijgt enkele doelstellingen waaraan je moet voldoen, maar het is volledig aan jou hoe je dat juist doet. Dus als jij denkt dat je perfect je job kan doen terwijl je vriendenkliek zich rond jou aan het bezatten is, is dat jouw goed recht. Bovendien zijn ze een perfecte dekmantel, want wie zal jou er nog van verdenken een controleur te zijn wanneer ze met je jolige vrienden zien?

 

Uiteraard zijn er enkele voorwaarden waaraan je moet voldoen. Zo moet je jonger dan 26 jaar zijn (en logischerwijs ouder dan 18), moet je een bachelordiploma en een rijbewijs B hebben en wordt er verwacht dat je sociaal gericht bent. Het takenpakket van zo'n controleur bestaat eruit rond te neuzen op de sociale media om te weten te komen waar de fuiven en andere uitgaansgelegenheden zijn, aanwezig zijn op die gelegenheden en enkele keren in de maand naar het hoofdkantoor gaan om verslag uit te brengen over je bevindingen. De job komt bovendien met heel wat voordelen en vergoedingen (onder andere voor internet, mobiel abonnement, nacht- en weekenduren). De volledige vacature en hoe je erop reageert, vind je op de website van de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu.

 

 

 

 

 

Lees ook:

 

BEWEZEN: dit is het slechtste beroep ter wereld

 

Zo veel zou je moeten verdienen om gelukkig te zijn

 

DROOMJOB: op egeltjes passen voor € 2500 per maand

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '