Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© CBS

Je hoeft niet meer te faken dat je het hele seizoen nog niet hebt uitgekeken

ZALIG: De Netflix-ring zorgt ervoor dat je geen series kijkt zonder je lief

'Netflix & chill' ​is toch één van onze favoriete tijdsbestedingen met het lief. Popcorn of chips bij de hand en gewoon neerploffen in de zetel of het bed. Maar we kennen ook allemaal het hatelijke moment waarop 1 van jullie twee in slaap valt en de ander graag wil verder kijken. Voor je het weet zit je een seizoen voor op je partner. Maar daar komt nu verandering in!

Wij hebben het allemaal al eens voorgehad. Je begint aan seriemarathon met je wederhelft en dan vallen ze in slaap of gaan ze een nachtje stappen en blijf jij achter met de drang om alleen verder te kijken. ‘Hij zal er toch nooit achter komen’, denk je bij jezelf. Zes afleveringen later weet je teveel maar toch kan je niet stoppen met ‘yes’ drukken elke keer je TV vraagt of je wil blijven verder kijken. Vervolgens voel je je enorm schuldig en kijk je gewoon mee met je partner wanneer hij jullie marathon wil verderzetten. Ook al ken je de scènes ondertussen van buiten. Liefde is...

 

kel

 

Maar nu komt Cornetto met een oplossing: de ‘Netflix commitment ring’. Het gaat als volgt: jij en je partner dragen alle twee een ring en linken deze aan de streamingservice naar keuze voor zes maanden en dan gebruik je de app om in te stellen welke series je graag samen kijkt.

 

Wanneer je dan gezellig samenzit met je partner, detecteert de app dit en worden de series die je samen kijkt vrijgegeven. Wanneer jullie echter niet bij elkaar zijn, blokkeert de app de series. Gedaan met stiekem kijken zonder manlief. En eerlijk het kan best vermoeiend zijn, faken dat je een serie of seizoen nog niet hebt uitgekeken. Je kan je hier inschrijven voor meer informatie over de releasedatum van de ringen. 1 ding is zeker ‘Netflix & chill’ will never be the same.

 

Lees ook:

 

Met deze geheime codes vind je alle verborgen films en series terug op Netflix

COOL: Netflix lanceert sokken die weten wanneer je in slaap gevallen bent

Heb jij een Netflix-gezicht? Ontdek het hier.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '