Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

En omgekeerd natuurlijk ook!

Help je vriendinnen aan een lief met de nieuwe functie van Tinder

Je bent druk aan het swipen, en plots kom je een hottie tegen die perfect bij je beste vriendin zou passen. Snel een screenshot maken, doorsturen naar je bff en dan maar hopen dat ze hem snel tegenkomt... Tinder versnelt dat proces nu met z’n nieuwe functie. Je kan binnenkort namelijk een profiel delen met je Tindervriendinnen. 

Zo werkt de nieuwe functie: je kan de link van een profiel door-sms’en naar een vriendin. Zij kan vervolgens meteen naar links of naar rechts swipen. Bovendien werkt de link ook maar tijdelijk. Na vijf keer klikken of na 72 uur vervalt die. Zo gaat je profiel niet eindeloos rond.
 

Met de nieuwe ‘Share’-feature zal het aantal mogelijke matches dus de lucht ingaan. Zo stijgen je kansen om Mr. Right of Mr. Right Now tegen te komen op Tinder. Als je vriendinnen je overenthousiast knappe kerels beginnen door te sturen, kan je de functie ook gewoon uitzetten bij de instellingen.
 

Tinder is de nieuwe functie nog volop aan het testen. Het is voorlopig nog niet bekend wanneer de feature bij ons actief zal zijn. 

 

Wil je nog meer lezen over Tinder en online dating?

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '