Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: maartjevanneygen

Maartje Van Neygen heeft hun aanbod afgewezen

Nam deze blondine bijna de plek in van Klaasje bij de nieuwe K3?

Een K3 zonder Klaasje. We kunnen het ons bijna niet meer voorstellen, maar toch was het bijna zo geweest. De dochter van zangeres Sanne, Maartje Van Neygen, was door de programmamakers uitgekozen, maar de blondine heeft hun aanbod vriendelijk afgewezen.

‘Ik ben niet zo kneedbaar als een K3-meisje hoort te zijn’, dat vertelt Maartje aan Dag Allemaal. De 20-jarige blondine is redelijk eigenzinnig en nam om die reden ook niet deel aan Eurosong. ‘Ook dat is niets voor mij. Ik wil zelf kunnen beslissen over alles en in zo’n wedstrijd is dat gewoon niet mogelijk.’
 

De ouders van Maartje, Eric en Sanne, kunnen zich vinden in de beslissing van hun dochter. ‘K3 heeft meisjes zoals Marthe nodig. Het is een ontzettend lief meisje en het type dat een meidengroep kan samenhouden. Met mij in de groep zou K3 snel ontploffen’, voegde Maartje er zelf nog aan toe.
 

Maartje is zelf al langer met muziek bezig. Zo kwam in 2013 haar eerste album 'Eerste Dauw' uit en speelde ze ook mee in de videoclip van haar moeder Sanne 'Ik heb nood aan jou'.

 

Bron: Dag Allemaal

Wil je meer lezen over de K3'tjes:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '