Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Een eerste blik achter de schermen

Dit mag je verwachten in de eerste aflevering van ‘Wij zijn K3’

Vanaf morgen kan je in 'Wij Zijn K3! De Droom Gaat Verder' zien hoe Hanne, Klaasje en Marthe hun eerste voetstappen zetten in hun nieuwe leven als K3. Repetities, fotoshoots, fans, ... Hoe gaan de drie meisjes om met de grote veranderingen in hun leven?

Hanne is alvast laaiend enthousiast. 'Ik heb echt de zaligste job ter wereld en ben zó gelukkig', vertelt ze. 'Er zijn vaak momenten waarop ik denk: word ik hier nu echt voor betaald? Dit wens ik alle mensen toe, iets te kunnen doen waar je echt gelukkig van wordt en waar je anderen ook gelukkig mee maakt.'

 

Ook voor kersverse manager Kristel is het een nieuw avontuur. 'Toen Gert mij vroeg om manager te worden van de nieuwe K3 kon ik er mij niets bij voorstellen. Mijn rol is eigenlijk heel simpel: ik ben er voor hen op álle gebied. Ook voor mij is het allemaal nieuw, dus ik moet er zelf nog in groeien', luidt het.

 

De eerste aflevering toont hoe het avontuur voor Hanne, Klaasje en Marthe begon: met hun auditie-inzending. Nooit vertoonde beelden die de meiden ook van elkaar voor het eerst zien.

 

Morgen, woensdag 20 januari om 20u35 bij VTM.

 

Meer K3:

VIDEO: Jana ziet haar favoriete scoutsleidster (en K3'tje) Hanne eindelijk terug

Er zijn oude beelden van de nieuwe K3'tjes opgedoken

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '