Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Giphy

Beste date ever, toch?!

Opgelet Harry Potter-lovers: je kan nu ook valentijn vieren in Hogwarts

Hebben jij en je lief nog geen plannen voor valentijn? Schuif hem dan dit artikel onder de neus. Je kan dit jaar namelijk terecht in Harry Potter World om zo je meeste magische date ooit te beleven. 

Het romantische festijn gaat door op zaterdag 13 februari én op zondag 14 februari. Je moet er wel een ticket richting Londen voor boeken. Het diner gaat namelijk door in Harry Potter World, wat gelegen is in Watford.
 

De vier lange tafels maken voor de gelegenheid plaats voor een romantische setting. Jij en je lief zullen dus gezellig met z’n tweetjes aan tafel kunnen zitten. Bij aankomst krijg je als welkomstdrankje de befaamde ‘love potion’ uit de echte Harry Potter-film. Vervolgens krijg je een driegangendiner, en om je magische avond af te sluiten, kan je nog een foto nemen met je lover.
 

En dat is nog niet alles...

Als extraatje krijg je nog een rondleiding doorheen de studio aangeboden. Zo kunnen jullie even chillen in de leerlingenkamer van Griffoendor, wachten op de trein op platform 9 ¾ en kunnen jullie hand in hand door de Wegisweg lopen.
 

De echte kers op de taart komt er aan het einde van de avond. Zo kan je een eigen toverstok uitkiezen die je ook effectief mee naar huis mag nemen. Veel beter dan een verlovingsring, zeggen wij.
 

Het evenement richt zich op echte Harry Potter-fans, en die hebben hopelijk de nodige galjoenen opzij gezet. Je bent er al snel zo’n 330 euro (per persoon) voor kwijt. Waar is die onzichtbaarheidsmantel wanneer je hem nodig hebt?

Vorig jaar kon je er zelfs Kerstmis vieren, en dat zag er ongeveer zo uit.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '