Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Een

Eddy als kerstboom is the best thing EVER

Hilarisch: ‘Thuis’-acteurs zingen jolig kerstliedjes in geweldige video

Het regent zoals elk jaar weer gezongen kerstboodschappen (zag je de valse versie van de Victoria's Secret Angels al?) maar deze van de 'Thuis'-cast is onze absolute favoriet. Kan er iets beter zijn dan Eddy als wandelende kerstboom, Williams Dr.Oetker-stem als backing vocal en Adil die breakdancet in de sneeuw? Nee dus.

Waarschijnlijk was het enkel de bedoeling  gelukswensen over te brengen aan alle trouwe 'Thuis'-kijkers. Maar wij zien deze video toch vooral als een vat vol hints. Onze vaststellingen:

 

  • Driewerf hoera, madam Marianne komt in de video voor! Betekent dat dan dat William haar toch niet heeft vermoord met dat enorm jachtgeweer? Schietgebedjes, please!
  • Waarom is Ann de hele tijd naast Charité te zien, en never ever naast Mayra? Is het binnenkort gedaan met Mayrann? En zit dansleraar Bob er voor iets tussen? Spannend!
  • Ja, Bob is met Jana bezig. Maar is zij stiekem niet nog een beetje verliefd op Toon? We zien Wendy nergens in de clip verschijnen, dus al te serieus zal het tussen die twee nooit worden. Voelen jullie de overload aan drama ook al aankomen?

 

 

De enige echte Thuis-kerstclip! Morgenavond pas op je tv, nu hier al in primeur. Vrolijk kerstfeest!

Posted by Thuis on Lunes, 21 de diciembre de 2015

 

 

Meer 'Thuis':

De ultieme quiz: ben jij helemaal thuis in 'Thuis'?

12 dingen die alleen 'Thuis'-fans begrijpen

9 redenen waarom wij blij zijn dat Peggy uit 'Thuis' verdwijnt

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '