Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Wat zijn handen verklappen over zijn penis

Dat we naar zijn voeten moeten kijken, hebben ze ons altijd wijsgemaakt. Maar blijkbaar verklapt zijn hand de grootte van zijn penis.


 

De eeuwige mythe over een man met grote voeten wordt definitief naar de vuilbak verwezen. Waar we dan wel op moeten letten, zo blijkt? Zijn handen – of beter: zijn vingers. Heeft je lief / man / onenightstand / crush immers een langere ringvinger dan wijsvinger aan zijn rechterhand, dan heeft hij ook een grote penis. Onderzoekers van het Departement Urologie van de Gachon Universiteit Gill Hospital in Zuid-Korea ontdekten dit. 172 mannen, tussen de 20 en 69, namen deel aan het onderzoek.

 

De link tussen zijn vingers en zijn kruis lijkt misschien vergezocht. Maar dat is het niet. Blijkbaar werd er al langer gedacht dat er een verband bestaat tussen de twee. Vroeger onderzoek naar de Hoxgenen – die onder meer de ontwikkeling van de vingers en genitaliën bij embryo’s controleren – had deze mogelijkheid gesuggereerd.

 

Maar voor je hardnekkig naar mannelijke handen gaat zitten staren, even dit: Onderzoek heeft immers ook al aangetoond dat wij, vrouwen, sneller bedriegen als onze man een grote penis heeft.

Hoe lang de ideale penis dan wel is volgens ons? Dat lees je hier.

 

Wil je graag je kennis testen over zijn penis? Doe dan onze test.

 

En binnenkort een avondje uit gepland? Wat denk je van het piemelrestaurant?

Bron: Shape.com

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '