Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Frederik De Swaef

Frederik vierde oudjaar in de Ardennen

COLUMN: ‘Millie vond die buggyrit op twee wielen helemaal geweldig’

Onze hoofdredacteur geeft je elke week een inkijk in z'n leven. Deze week vertelt hij hoe hij voor het eerst oud en nieuw vierde als papa .

Liefste lezeressen,

 

Online kan je van die vergelijkende foto’s vinden: oudejaar vieren voor en na het krijgen van kinderen. Ja hoor, ook wij hadden een wild feest met vrienden ingeruild voor een huisje in de Ardennen met minder vrienden. Toen de baby’s sliepen, is het alsnog ontaard in een dansfeestje waarbij iedereen om de beurt zijn favoriete dansplaat koos op YouTube (we leken wel opnieuw zestien, al heette YouTube toen Napster).

 

Zompige bospaden in de Ardennen zijn dus niet buggyproof.

 

Wat ook veranderd is, is wandelen. Het frisse groen van de bossen lokte ons al snel uit het huisje. Helaas blijken zompige bospaden niet echt buggyproof. Nog geen vijfhonderd meter diep in het bos liep de buggy al vast door opgehoopte bladeren en modder rond de kleine voorwieltjes. Millie vond het helemaal geweldig: het was precies een rollercoaster op haar maat. Als Millie later enkel op haar achterwiel rondfietst, zal ik door deze foto weinig argumenten hebben om haar aan te manen tot voorzichtigheid. Op twee wielen manoeuvreerden we ons terug naar het huisje. De kortste wandeling ooit.

 

Handtekening Frederik

 

 

 

 

 

 

 

 

Volg Frederik ook op Twitter en Instagram.

 

 

Lees ook de vorige columns van onze hoofdredacteur:

 

 

Hier vind je ze allemaal.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '