Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Shutterstock

Geloof jij erin?

AHA: dit is blijkbaar het beste seksstandje als jullie zwanger proberen te worden

De beste standjes voor een vluggertje, voor wanneer het buiten ijskoud is of voor orale seks, voor elk soort seks heeft de Kamasutra-bijbel wel wat speciale posities te bieden. Maar nu liet een vruchtbaarheidsexpert aan Daily Mail weten dat er dus ook bepaalde seksstandjes zijn om op je lijstje te zetten als je zwanger probeert te worden.

First things first: dit wil niet zeggen dat je van andere seksstandjes níét zwanger kan worden. Als je onbeschermde seks hebt, bestaat de kans op een zwangerschap áltijd. Maar toch zijn er volgens Dr. Glenville, vruchtbaarheidsexperte, toch standjes die eerder tot een zwangerschap zouden leiden.

 

Helemaal klaar om binnenkort een kleine baby in huis te hebben? Dan is de man on top volgens Dr. Glenville your way to go. Met manlief bovenop zou het sperma namelijk beter via de vagina in de richting van de baarmoeder kunnen komen. 'Het geeft de man de kans op een diepere penetratie en zo ejaculeert de man het sperma zo dicht mogelijk bij de opening van de baarmoeder,' klinkt het. Klinkt eigenlijk best wel logisch.

 

Bron: Cosmopolitan

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '