Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Pexels

Hij stuurt je lieve, grappige berichtjes

CUTE: 7 dingen die bewijzen dat hij aan je denkt

Wanneer je verliefd bent, denk je heel de dag aan jouw crush. Maar zou hij net zoveel aan jou denken als jij aan hem? Deze 7 dingen bewijzen dat hij dat wel degelijk doet. 

1. Hij stuurt je lieve, grappige berichtjes 

 

Wanneer hij plots uit het niets een berichtje stuurt, wil dat zeggen dat hij aan je denkt. Hij stuurt je inside jokes die alleen jullie begrijpen. Hij probeert gewoon om een glimlach op je gezicht te toveren.

 

via GIPHY

 

2. Alles doet hem aan jou denken

 

Stuurt hij je soms een foto van bijvoorbeeld een fles wijn met de tekst: remember? En dan vraag jij je af waarom hij dat nu stuurt. Wel hij heeft een ongelooflijk geheugen, want het was die fles wijn die jullie dronken tijdens jullie eerste date. Romantisch! 

 

3. Goeiemorgen en slaapwel

 

Hij stuurt je 's ochtends als hij wakker wordt en 's avonds wanneer hij gaat slapen een berichtje. Jij bent de eerste persoon met wie hij wil praten, maar ook de laatste. En daar word jij gelukkig van! 

 

via GIPHY

 

4. Persoonlijke cadeaus

 

Hij geeft jou altijd het ideale cadeautje. Hoe doet hij dat toch? Op de een of andere manier weet hij altijd precies wat jij wil hebben voor je verjaardag.

 

5. Bloemen

 

En hij koopt niet alleen het perfecte cadeautje. Soms komt hij spontaan met een bos bloemen thuis. En nee, je hoeft daar niet altijd iets achter te zoeken. 

 

via GIPHY

 

6. Foto op Facebook 

 

Je opent Facebook en ineens zie je een foto van jullie met een supermooie tekst erbij. SMELT! 

 

7. Hij komt terug op eerdere gesprekken

 

's Avonds vraagt hij hoe die belangrijke meeting is verlopen, zonder dat jij erover begint. Hij wil weten hoe het met je gaat. 

 

via GIPHY

 

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '