Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Giphy

Tijd om het een beetje pikanter te maken tussen de lakens...

HEBBEN: de 5 beste seksspeeltjes van het moment

Wil jij je seksleven een tintje of vijftig pikanter maken? Doe de temperatuur in je slaapkamer dan eens stijgen met een seksspeeltje (lees: extra veel genot). Wij zetten alvast de vijf beste toys van het moment voor jou op een rijtje.

1.     Oraal Stimulator Sqweel Go

 

We winden er geen doekjes om: orale seks is ge-wel-dig. En met dit roze apparaatje is het ook – letterlijk – binnen handbereik. De orale stimulator Sqweel Go heeft een wieltje dat je vagina als een tongetje stimuleert, en dat in drie vibratiestanden. Kortom: een uitgebreid rondje orale seks met een ieniemini speeltje dat je gewoon via de computer kan opladen.

Oraal seksspeeltje

Voor € 49,99 verkrijgbaar via www.pabo.be.

 

2.    We-Vibe Nova

 

De luxueuze We-Vibe Nova is een vibrator die zowel je g-spot als je clitoris stimuleert. Apart, samen, hard of zacht... Dat kies je met dit speeltje helemaal zelf. Bovendien is de innovatieve clitorisstimulator zo flexibel dat hij je clitoris geen seconde mist, ook niet wanneer het er wild aan toegaat. En het feestje houdt niet op: de Nova is helemaal waterproof. Je kan hem dus gewoon mee in bad of onder de douche nemen.

Nova

Voor € 139 verkrijgbaar bij l’Extase.

 

3.     Vibrerende lipstick ‘The Screaming O’

 

Nope, dit is geen felroze lipgloss. Het kleine hebbeding is een minivibrator die perfect in je beautycase past. Dat betekent sensatie in vier vibratiestanden zonder dat iemand er ook maar iets van merkt. Sssst, het is jouw dirty little secret.

 

Lipstick

 

Voor € 11,99 verkrijgbaar op www.pabo.be.

 

4.     We-Vibe Rave

 

Deze paarse kanjer focust zich helemaal op je g-spot. De asymmetrische vorm van de We-Vibe Rave maakt het makkelijker om dat mysterieuze plekje te vinden en het non-stop te stimuleren. Bovendien kan je het speeltje makkelijk linken aan de We-Connect-app op je smartphone. Met die app kan je tientallen extra vibratiestanden selecteren en stel je zelf een trilpatroon op.

 

Rave

 

Voor € 110 verkrijgbaar bij l’Extase.

 

5.     Halsketting Vibrating Droplet Cave

 

Overdag een mooie zilverkleurige ketting, ’s nachts een stout seksspeeltje. De twee vibrerende druppels vermomd als hangertjes zorgen voor een dubbele dosis genot. Down-under gebruik je ze als minivibrator, iets hoger doen ze dienst als tepelklemmen. Een beetje pikanterie in je juwelendoosje, dus.

 

Ketting

 

Voor € 125 verkrijgbaar via www.pabo.be.

 

Lees meer:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '