Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Unsplash

Happy Singles Day!

7 redenen waarom happy singles écht happy zijn

De redactie
Elke single snakt weleens naar een beetje romantiek, kijkt uit naar een nieuwe date en hoopt op een dag haar soulmate tegen te komen, maar daarom zit ze nog niet weg te kwijnen op de zetel. Het single leven heeft ook véél positieve aspecten. Dit zijn alvast zeven redenen waarom happy singles écht happy zijn.


 

1. Je spaart veel geld uit


Als single spaar je véél geld uit. Natuurlijk geniet je van je single leven en zet je graag een stapje in de wereld. Je gaat iets drinken met vriendinnen, een keer iets eten, shoppen... Noem maar op. Toch is het single leven budgetvriendelijker dan het leven als koppel. Wanneer je in een relatie zit, doe je al die dingen niet alleen met je vriendinnen, maar ook nog eens met je lief.

 

2. Je bent volledig vrij!


Happy single vrij

Copyright: www.giphy.com


Als je wil weggaan met vriendinnen, kan je dat gewoon doen. Je bent vrij om te gaan en staan waar je wil en met wie je wil, en te doen wat je wil en met wie je wil. Je hoeft met niemand anders rekening te houden en je hoeft totaal geen verantwoording af te leggen.

 

3. Als je geen zin hebt om je benen te scheren, doe je dat gewoon niet


Als je als single een tijdje je benen niet scheert, is er niemand die daar last van heeft. Zolang je geen rokje draagt en je behaarde benen niet zichtbaar zijn, maak jij je totaal niet druk. Er is geen kat die zich zal afvragen of je je benen nu wel of niet geschoren hebt en om eerlijk te zijn bespaart het je wel wat tijd in de badkamer.

Happy single benen scheren

Copyright: www.giphy.com


 

4. Je hebt álle tijd van de wereld voor je vriendinnen


Als je in een relatie zit, heb je opmerkelijk minder tijd voor je vriendinnen. Het voordeel van single zijn is dat je op eender welk moment van de dag een girls’ talk kan inlassen. Je bent altijd van de partij wanneer er iets te doen is en je bent altijd op de hoogte van de nieuwigheden in het leven van je vriendinnen.

 

5.  Je kan kijken naar wat jij wil


Als jij ’s avonds graag knus op de zetel kruipt en naar je favoriete serie kijkt, is er niemand die daarover zal klagen. Je hoeft niet eerst naar goede argumenten te zoeken om die ene romantische film te kunnen zien. Je zet hem gewoon op en je kan ten volle genieten zonder het constante gezucht of gemopper.

 

6. Je mag eten wat je wil en hoe je het wil


Happy single eten

Copyright: www.giphy.com


Zeker als je met iemand begint te daten of in het begin van een relatie zit, probeer je te letten op wat je eet en vooral op hoe je het eet. Je wil die jongen natuurlijk niet wegjagen met je slechte tafelmanieren. Als single maakt het helemaal niet uit als er eens een spaghettisliert uit je mond blijft hangen, als je tomatensaus op je bloes morst of als je die sushi niet met stokjes kan eten. Geen getuigen, geen stress.

7. Comfy ondergoed is je bff


Je hoeft niet per se elke dag een sexy slipje aan te trekken; je kan evengoed een bomma-onderbroek dragen. Niemand die het zal merken, toch? Je sexy ondergoed hou je voor speciale gelegenheden. Als je op een doordeweekse dag liever een comfy tent draagt, doe je dat gewoon.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '