Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Thinkstock

of binnenkort moet hebben...

5 onvergetelijke seksmomenten die je móét hebben gehad

Hoe heter, hoe beter! Deze hitsige hoogtepunten moet je op z’n minst een keertje hebben meegemaakt.


 

1. Stiekeme seks


Door de spanning ervaar je je orgasme vaak nóg intenser. Maar soms kan te veel spanning ook het omgekeerde effect hebben en ervoor zorgen dat klaarkomen niet meer aan de orde is.  Geniet dan vooral van de spanning en de ervaring op zich. Alles wat je stiekem doet, vergeet je trouwens niet snel. En dat is extra mooi meegenomen.

 

  • DO: Zoek een gepaste plek: een spannende, maar toch veilige plek (want écht betrapt worden is een stuk minder leuk!).
  • DON’T: Geniet van de spanning, maar ga niet piekeren over wat er kan gebeuren als je betrapt wordt.


 

2. Slappe lach-seks


Er is niks fijner dan samen lachen. Jezelf kunnen zijn bij elkaar en lachen om jullie klungelgedrag, hoort erbij. Seks hoeft niet perfect te zijn. Vergeet dus de verzonnen passages uit boekjes of films. Seks moet vooral fun zijn.

 

  • DO: Relativeer en geniet! Humor is ontzettend belangrijk in een relatie, óók tijdens de seks.
  • DON’T: Lach samen om de knotsgekke situatie, maar lach elkaar niet uit.


 

3. ‘Let’s have a baby!’-seks


Samen beslissen om voor een kind te gaan is voor veel mensen een hoogtepunt in de relatie. Je voelt je samen sterk genoeg om een stevige basis aan je ongeboren kindje te bieden.  Romantisch, toch? En er staan veel avonden van oefenen op het menu, want je weet wat ze zeggen: oefening baart kunst.

 

  • DO: Probeer je niet te veel te focussen op het verwekken van een baby, maar geniet van het plezierige idee van samen een kindje te maken. Je gaat wellicht een heel actieve periode tegemoet!
  • DON’T: Stress is een echte libidokiller en ben je dus beter kwijt dan rijk. Makkelijker gezegd dan gedaan, maar maak van de spannende ‘Let’s have a baby!’-seks geen geforceerde ‘I want a baby, nów!’-boel.


 

4. Superromantische seks


Dit seksmoment brengt je als koppel dichter bij elkaar omdat je nog eens echt uitgebreid de tijd neemt om samen een superromantische avond te hebben, met alles erop en eraan.

 

  • DO: Haal de romantiek uit de kast door eerst uitgebreid te dineren en je tijd te nemen voor elkaar. Zorg voor gepaste sfeerverlichting en leg een romantisch cd’tje op. Haal slagroom, aardbeien en champagne in huis (of andere dingen die jullie beiden lekker vinden).
  • DON’T: Dit is niet het moment om ruzies uit te praten of ergernissen op tafel te gooien. En laat je gsm niet aanstaan, écht een romance killer!


 

5. ‘Kom hier en broek af!’-seks


Je laat aan je partner zien dat er nog steeds die lust is, die absolute goesting in elkaar. Een snelle wip is de ideale manier om even te laten merken dat je nog altijd gek bent op elkaar.

 

  • DO: Kies een comfortabele plek; je hebt géén tijd of zin in voorbereiding. Een tafel of keukenaanrecht blijven voor veel koppels toppers. Laat je meeslepen door the heat of the  moment, door de opwinding die je bij elkaar voelt. Je hebt maar enkele minuutjes nodig!
  • DON’T: Leuk dat jullie gehoor geven aan je zin in elkaar, maar probeer toch je verstand nog een beetje te gebruiken. Blijf het veilig én op veilige plaatsen doen.


 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '