Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

8 goedkope date night ideetjes

Een relatie hebben is fantastisch, af en toe frustrerend en vaak ook very expensive. Weekendje weg, samen uit eten, naar de wellness... Dankzij onze tips kan je tijdens je volgende uitje toch een beetje sparen.

1. Doe een testrit in je droomauto. Hoewel jullie je waarschijnlijk niet die dikke wagen van jullie dromen kunnen veroorloven, kunnen jullie 'm wel altijd lenen voor een testritje.

 

2. Plan je droomhuis. Ga naar een 'Open Huis' dag en bespreek samen welke gordijnen je gaat hangen, waar de televisie zal komen en mijmer weg bij alle feestjes die jullie daar gaan geven.

 

3. Ga naar een dierentuin. Maak een dagtrip naar een boerderij of dierenorganisatie bij jou in de buurt. Ooh en aaahh bij het zien van pasgeboren lammetjes, dwergpony's en schattige biggetjes.

 

4. Ga wandelen. Ga eens lekker zweten in de bossen of langs de leukste wandelpaden. Achteraf kun je natuurlijk samen douchen als beloning.

 

5. Maak een eigen wellness. Wat is romantischer dan met z'n tweetjes, bij kaarslicht, met een lekker glaasje wijn en wat zwoele muziek in bad te zitten.

 

6. Ga bessen plukken. Of aardbeien, frambozen, appels. Met andere woorden, de pefecte ingrediënten voor een homemade taartje.

 

7. Ga naar de boekenwinkel. Kies allebei een boek (of magazine), en ga naar een park in de buurt om in elkaars armen te lezen.

 

8. Ga ontbijten. Een ontbijt is vaak goedkoper dan een fancy dinertje. Wil je extra moeite doen? Dress up!

 

Lees meer:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '