Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Daarom is je beste vriend de perfecte boyfriend

Oké, de overgang van vriend naar vriendje zal in het begin wat raar aanvoelen, maar wij zijn ervan overtuigd dat de voordelen het ongemakkelijke gevoel zullen overstijgen.

1. Hij kent je slechte kant. Laten we eerlijk zijn, tijdens de eerste maanden dat je iemand nieuw datet, is het nog peanuts om te doen alsof je geen slechte kant hebt (maar iedereen heeft die). Je onderdrukt het feit dat je af en toe humeurig, jaloers of zinloos boos bent. Je beste vriend is niet alleen op de hoogte van die slechte kant, hij weet ook perfect hoe hij erop moet reageren. Win-win!

 

2. Je bent vrij goed op de hoogte van elkaars (vroegere) liefdesleven. Je zal je minder ongemakkelijk voelen over het aantal jongens dat je al gedatet hebt als je vriendje al op de hoogte is van dat aantal voordat jullie begonnen te daten. Meer nog, je best friend zal zelfs weten waarom vorige relaties op de klippen liepen, en omgekeerd. Zo hebben jullie allebei een perfect beeld over jullie relatiestijl en mogelijke issues, en kunnen jullie perfect voorbereid in een relatie stappen.

 

3. Je voelt je op je gemak bij elkaar. Het duurt normaal een paar weken (zo niet langer) vooraleer je je helemaal op je je gemak voelt bij een nieuw iemand. Zou je die Ben & Jerry's wel rechtstreeks uit de pot eten? Moet je vertellen dat je een twintigjarige bent die nog altijd Harry Potter leest? Als je met je beste vriend datet, kan je het deel overslaan waarbij je indruk moet maken op elkaar en go straight to business.

 

4. Het is spannend. Je beste vriend daten lijkt misschien minder glamoureus dan liefde op 't eerste zicht, maar wat is er eigenlijk spannender dan het decoderen van de romantische flirtsignalen van je beste vriend? Als alles goed gaat, zal je zelfs versteld staan van hoe je beste vriend hét perfecte vriendje blijkt te zijn. Om nog maar te zwijgen over die spanning die al jaren in bedwang gehouden werd.

 

5. Je hebt altijd iets om over te praten. We hebben allemaal wel iemand gedatet bij wie van praten niet veel in huis kwam (you get us 😉). Maar tijdens een lange autorit kan je niet anders dan de radio aanzetten omdat jullie twee gewoonweg niets hebben om over te praten. Het is tijd voor iemand die altijd goed gezelschap is, zelfs na de hete passie.

 

Bron: YourTango

 

Meer lezen?

Is je boyfriend een blijvertje? Doe de test!

9 oldskool manieren van daten die dringend terug moeten komen.

Zo verleid je hem volgens zijn sterrenbeeld.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '