Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VIJF

De grootste schok kwam er toen bleek dat Alex' emoties verdergaan dan zelfliefde en seksuele opwinding

15 momenten in de zevende aflevering van ‘Temptation Island’ waarop we onze oren en ogen niet konden geloven

Moest het niet zijn dat een Nederlandse dame besloot de zevende aflevering van 'Temptation Island' voor iedereen te spoilen, had onze mond op dit moment waarschijnlijk nog altijd opengehangen van verbazing. Niet Rosanna, maar Lize, Lisa en zelfs Jolien gingen tekeer alsof zij degenen waren die hun vriend een dirty dansje hadden zien doen met Parastoo. Vóór die laatste twee verrassende minuten, kregen we the usual: lachwekkende uitspraken en hilarische acties.

1. Herbert lijkt nog steeds te denken dat hij in een of ander spelprogramma beland is, en bespreekt maar al te graag strategieën met z'n makker Jeffie.

 

Maar dat Saartje een spel speelt met hem, gaat dan weer volledig aan hem voorbij.

 

 

2. Je kan veel zeggen over Jolien, maar niet dat ze niet wéét dat ze een beetje ruggegraat ontbreekt.

 

Ach, ze zwijgt tenminste al over Herberts testosteron.

 

 

 

3. De eerste grote schok van de aflevering: Alex' emoties reiken dan toch verder dan zelfliefde en seksuele opwinding

 

De man die zichzelf vergelijkt met een broodje oorlog, stoeft dat hij 'gewoon echt een grote pik' heeft en af en toe een rib of twee kapotstampt, blijkt een hart te hebben.

 

 

 

4. Al duurt het niet lang vooraleer arrogante Alex weer de overhand neemt.

 

Kan iemand hem even vertellen dat 'Het is niet om arrogant te doen...' voor elke zin zeggen, het niet minder arrogant maakt? Thanks.

 

 

5. Rick vindt het wel heel lachwekkend hoe de sterkste 'band' – credits to vrijgezel Gregory van vorig jaar –  die Jefferson op Temptation Island opbouwde die met een roze opblaasband is.

 

Mensen uitlachen is niet mooi, Rick.

(Wij doen het in de naam van de journalistiek.)

 

 

6. We bekronen elke week graag het meest awkward moment van de aflevering. Deze keer kiezen we voor het moment waarop Rick aan de mannen vraagt of iemand ooit een triootje had en het o zo duidelijk is dat het antwoord écht niet vier keer 'ja' is.

 

Een klein rekensommetje: Herbert is 22 jaar en 6 jaar samen met Jolien. Ofwel had hij een trio op of voor z'n 16 jaar – iuw – ofwel terwijl hij in een relatie was met Jolien. Just sayin'.

 

 

7. 'Temptation Island'-kandidaten staan ervoor bekend met de meest vindingrijke en vaak dubbelzinnige vergelijkingen te komen. Zoals Bo en haar 'plasticine'.

 

We zouden kunnen zeggen dat 'het normaal helemaal hard moet worden', maar we zijn je zatte nonkel op het kerstfeest niet.

 

 

 

8. Hoe verrassend deze zevende aflevering bij momenten ook was, het (totáál niet opgelegde) doel van het winkeluitje van Jefferson en Natasja was dat allesbehalve

 

Als je 't ons vraagt, had een zoektocht naar een paar nieuwe sokken ook leuke televisie opgeleverd. Maar bon, wie zijn wij.

 

 

9. We voelen ons met de minuut meer één worden met Lize.

 

Haar gezicht drukt uit wat we voelen (zie vorige week), en haar woorden wat we denken. Ze heeft het over Alex, moest dat nog niet duidelijk zijn.

 

 

10. Net wanneer je denkt dat Niels z'n lesje geleerd heeft, stoot de ezel zich een tweede keer aan dezelfde Parastoo

 

We vermoeden dat Roosje niet veel meer dan dit beeld nodig zal hebben om écht troost te zoeken bij Alex.

 

 

11. Pogingen om camera's te ontlopen of af te dekken zorgen in 'Temptation Island' altijd voor grappige tafeleren, maar die van Karim is echt een toppertje.

 

'Yeah bro, ik heb m'n pet onder de camera gehangen. Nu kunnen we scheureeeeeuuuh!'

 

 

13. Op de Internationale Vrouwendag of all days, profileert Herbert zich als een macho die met twee maten meet. Want hij is 'gewoon zichzelf' terwijl hij aan andere meisjes zit, ah ja!

 

Het zal aan zijn overdosis testosteron – dat hormoon dat wij vrouwen volgens Jolien niet hebben, remember – liggen. En daar kan je nu eenmaal niets tegen beginnen.

 

 

12. En dan kon de verbijstering beginnen.
Verbijsterend feit 1: Lisa flirt en liegt erop los.

 

Uhm Lisa, je staat récht onder een camera. Wij zien dat jij heel goed ziet wie er op je kont slaat. Liar liar, pants on fire!

 

 

 

 

En dit allemaal terwijl Merijn braafjes in z'n bed ligt.

 

 

Zwart-witbeelden beloven op Temptation Island nooit veel goeds.

 

 

14. Verbijsterend feit 2: Niet alleen Jolien en Lize kussen, maar ook Jolien en Lisa!

 

Had Merijn niet net gezegd dat hij dat nog erger zou vinden dan met een jongen zoenen? Uh-oooh.

 

 

 

15. Verbijsterend feit 3: Jolien, en niet Lisa, gaat achter Karim aan!

 

Zo. Veel. Vragen. Sinds wanneer is Jolien zo into Karim? Vanwaar komt die plotse losbandigheid? En waar is Rosanna, die had beweerd dat Alex op haar menu voor vanavond stond?!

 

 

Meer over 'Temptation Island':

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '