Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© E! Online

De trouwjurk van Kim Kardashian

Catherine Kosters
Wie het afgelopen weekend niet in een grot heeft doorgebracht, ving vàst iets op over het over-the-top huwelijk van Kanye West en Kim Kardashian. De twee startten de feestelijkheden in Parijs om vervolgens de halve internationale jetset over te vliegen naar Firenze, alwaar ze elkaar het ja-woord gaven. Kim hield het niet bij één outfit – duh – maar dé jurk werd ontworpen door goede vriend Riccardo Tisci van Givenchy. Celebwebsite E! Online scoorde de eerste officiële foto's.

In Parijs verscheen Kim temidden van haar girlfriends in Balmain voor een bescheiden bachelorette party op de Eiffeltoren. Tijdens een lichte brunch op het chateau van Valentino vrijdag droeg ze een zijden vlinderjurk van de ontwerper en 's avonds verscheen ze in Versailles, uitgedost in een witte jurk met indrukwekkend decolleté van Kanyes favo (Belgische) label Maison Martin Margiela.

 

Kim KardashianKim in Balmain en Kimye in matching Margiela.

 

Zaterdag verhuisden Kim en co naar het Florentijnse Forte di Belvedere – gebouwd door de de Medici-familie – en wisselde de bruid-in-spe de voorgaande couturecreaties in voor een indrukwekkende kanten prinsessenjurk met giga sleep van Givenchy

 

Foto's bereikten ons al en masse via Instagram, maar op dé beelden van dé jurk was het wachten tot vandaag. Roddelwebsite E! Online betaalde hoogstwaarschijnlijk grof geld voor deze officiële documentatie van Kimyes mooiste dag.

 

Kim KardashianOok Yeezy droeg Givenchy tijdens de plechtigheid.

 

Aanwezig op het huwelijk waren naast de hele Kardashian-clan en baby North West onder andere Serena Williams, regisseur Steve McQueen, zoon van Will en liefje van Kylie Jenner Jaden Smith, Balmain-ontwerper Olivier Rousteing en voormalige Vogue-redacteur André Leon Talley.

 

Lana Del Rey, John Legend en Andrea Bocelli (!) luisterden ceremonie en feest op.

 

Kim KardashianKim tijdens haar laatste fitting, in het atelier van Givenchy in Parijs.

 

Uitgebreide verslaggeving van het decadente gebeuren binnenkort – natuurlijk – in een nieuw seizoen van Keeping up with the Kardashians. Olé.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '