Gaming

JAAAA: dé ultieme Game Boy van Nintendo komt weer op de markt

Robine7 januari 2017Robine van Tilburg
ni

We hebben er vroeger úren Pokémon, Super Mario Bros. en Tetris op gespeeld. En nu komt onze allergrootste vriend van weleer terug. Het bedrijf Retro-Bit wil binnenkort namelijk dé Game Boy weer op de markt brengen. Nostalgie troef!


Super Retro Boy, zo zal het bedrijf Retro-Bit zijn herboren Game Boy dopen. Heb je op zolder nog een belachelijk grote doos vol Game Boy-spelletjes staan? Dan heb je geluk. De spelletjes die je vroeger speelde op je Game Boy, Game Boy Color of Game Boy Advance zouden namelijk gewoon werken op de Super Retro Boy. Wij voelen onze Super Mario Bros.-verslaving alweer opkomen.

 

De Super Retro Boy zou er exact hetzelfde uit komen te zien als de oude Nintendo-Game Boy van bijna dertig jaar geleden. Alleen zal hij niet werken op AA-batterijen maar op een oplaadbare batterij. Verder zou het scherm langer krasvrij blijven. Ideaal!

 

Momenteel wordt gezegd dat de Super Retro Boy in augustus van dit jaar op de markt zal komen in Noord-Amerika en dit voor zo'n € 76 per draagbare spelcomputer. Of en wanneer hij naar Europa komt, is nog niet geweten.

 

via GIPHY

 

 

 

Lees ook:

 

Wat is Flair shopping?

Wat wil dit zeggen?

Top 5 MEEST GELEZEN

Flair News

Ook interessant

Voor jou: