Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Electronic Arts

Herkenbaar, ja? ;-)

OOPS: 5 manieren waarop je Sim het leven kan laten

We hebben het allemaal al eens gedaan. Onze onschuld was voorgoed verloren, en dat in amper enkele minuten. Uiteraard hebben we het over onze Sims een tragisch einde bezorgen. Omdat het kon. Wij sommen enkele manieren op waarop je je Sims een kopje kleiner kan maken, want laten we eerlijk zijn: hen een gelukkig leven laten leiden is zooo saai. Het spijt ons, Simmy McSimFace.

Dood door, euh... seks

Dit is een nogal aparte optie, maar het is wel een mooie manier om te gaan. In The Sims 4 kunnen je Sims doodgaan door – jawel – te veel te rampetampen. Als ze al volledig uitgeput zijn, maar toch nog eens van bil gaan, is het meteen de laatste keer geweest.

Bye bye, zwembadladder

In de allereerste The Sims kon je je Sims een heerlijk verfrissende duik laten nemen in het zwembad, om vervolgens de ladder te verwijderen en je Sims te zien spartelen tot ze de strijd opgaven. In latere edities kunnen je Sims echter gewoon uit het zwembad klimmen zonder ladder.

Wat ruikt er hier zo vreemd?

Een iets moeilijkere methode is een vreugdevuurtje starten. Plaats lekker veel brandbare meubelen en versiering, zoals tapijten. Zorg zeker dat alle uitgangen geblokkeerd zijn. Laat je Sims vervolgens binnen vuurwerk afsteken of knoeien tijdens het koken (denk: de oven achterlaten wanneer er eten in staat), en klaar. Kijk vervolgens toe hoe het huis afbrandt en je Sims garen tot bien cuit.

Vuurwerk

Voor een uitdaging kan je proberen om je Sims de pijp uit te laten gaan door ze te elektrocuteren. Daarvoor moet je ze virtuele elektronische toestellen laten repareren terwijl ze daar maar belabberd in zijn, bij voorkeur in een plas water. Als het lukt, spatten de vonken ervan af.

Waar is de koelkast gebleven?

Niet meteen de meest creatieve methode, maar wel effectief. Sluit je Sims op in een kamertje zonder koelkast of deuren, zodat ze het niet in hun hoofd halen om eten te gaan zoeken. Na enkele dagen opgesloten te hebben gezeten tussen vier muren, zullen ze de geest geven. We zijn monsters.

Bonus: Labyrint des doods

Voor sadisten die alle ellende op een hoop willen gooien, is er het Labyrint des Doods (ja, dat moet echt met hoofdletters). Wie de lat hoog wil leggen voor zichzelf, moet deze methode proberen. De bedoeling is om een gigantisch labyrint van trappen, gangen en obstakels te maken waar je Sims in moeten lopen, klimmen en zwemmen. Aan het einde krijgen ze alles wat ze nodig hebben om comfortabel in leven te blijven: eten, een bed, een douche, etc. Halen ze het paradijs of bezwijken ze nog vóór de finish? May the odds be ever in your favor.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '