Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Nintendo

Dit zijn de nieuwe Bulbasaur, Charmander & Squirtle

Is jouw element vuur, water of gras in Pokémon Sun en Moon?

Mysterieuze wezens met speciale krachten vangen, reizen doorheen de zonnige Alola-regio (gebaseerd op het exotische Hawaii!), het opnemen tegen de gevreesde schurken van Team Skull en meer. Geloof het of niet, het kan allemaal vanuit je eigen woonkamer, en wel in Pokémon Sun en Moon voor 3DS.

Misschien begin je aan je allereerste Pokémonavontuur, of misschien ben je al een ervaren Pokémontrainer. In ieder geval sta je weer voor een hartverscheurende keuze: welke starter kies je, Rowlet, Litten of Popplio?

Rowlet

Rowlet

Toegegeven, een Gras-Pokémon is vaak in het nadeel tegenover andere types. Maar laat je niet bedriegen door dit schattige uiltje. Niet alleen is hij een koddig troeteldiertje, zijn eindevolutie is een badass boogschutter-slash-uil die naast Gras- ook nog eens Spook-type is. Decidueye, of zoals wij hem noemen: Robin Hoot. Het is dan ook alleen maar toepasselijk dat zijn speciale Z-move Sinister Arrow Raid een regen van pijlen op je vijand laat neerdalen.

Litten

Litten

Dat snoetje! Die kleuren! Dat staartje! Met een Vuur-type als Litten kan je niet misgaan: hij is cute en sterk tegelijk. Bovendien is zijn eindevolutie Incineroar in feite Nacho Libre meets Grumpy Cat. Zijn Z-move Malicious Moonsault maakt ook nog eens gehakt van je tegenstander in echte worstelaarstijl. Miauwkes!

Popplio

Popplio

Al vanaf het begin kreeg de Water-Pokémon Popplio het hard te verduren. Veel mensen vonden het maar een dwaze kruising tussen een enge clown en een zeehond. Maar lelijke eendjes worden vaak mooie zwanen, en dat bewijst Popplio door uiteindelijk in de sierlijke sirene Primarina te evolueren. Inclusief een prachtige Z-move genaamd Oceanic Operetta. Eat it, haters.

Lees ook:

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '