Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Fuel

Supervers, supergezond en supermakkelijk!

EINDELIJK: Antwerpenaar lanceert service met supergezonde kant-en-klaarmaaltijden aan huis

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online
Iedereen eet weleens graag – liefst elke dag, maar goed – frietjes met een gulle klodder mayonaise. En wie kan er nu niet genieten van een vettige kebab met looksaus of een stuk pizza waarvan de slierten gesmolten kaas afdruipen? Maar wat nu als je eens een keertje zin hebt in een gezonde maaltijd, net wanneer je absoluut geen tijd hebt om te koken? Dan, liefste vrienden, dan is er FUEL.

FUEL is een foodservice die gezonde kant-en-klaarmaaltijden aanbiedt. Geen pakketten à la Hello Fresh waarbij je eigen kookkunsten – of gewoon een degelijk paar handen – vereist zijn om eten op je bord te krijgen, maar een aan huis geleverde maaltijd die je enkel nog moet openen en smullen maar!

 

Bedankbriefjes zijn op hun plaats aan het adres van FUEL-oprichter Maxim Montens. Als rugbyspeler haalde hij de positieve elementen uit een sportdieet en transponeerde ze naar dagdagelijkse gerechten voor Jan met de pet die gezond wil eten

 

Carnivoor, pescotariër of vegetariër? Alle FUEL-maaltijden kunnen met vlees, vis of vegetarisch verkregen worden. Daarenboven vervult FUEL ook al je andere voedingswensen. De portie Way of Challenge is er speciaal voor sporters die grote porties eten. Hun maaltijden bevatten veel goede koolhydraten en weinig vetten. De Way of Lean-maaltijden zijn er dan weer voor zij die verantwoord op lange termijn gewicht willen verliezen. De Way of Balance is een gezonde maaltijd voor een gebalanceerd voedingspatroon.

 

Voorlopig levert FUEL enkel in regio Antwerpen. Je kan maaltijden gewoon via de website bestellen. De prijzen variëren van 11 tot 14 euro per maaltijd. De maaltijden kunnen zowel koud als opgewarmd geconsumeerd worden.

 

fu

ji

 

 

 

Lees meer:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '