Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Iets wat we allemaal nodig hebben!

#OOTD: videoreporter Jolanda kiest voor een leuke werkoutfit

Bij Flair houden we van mode, en minstens evenveel van shoppen. Graag geven we jullie advies over wat de do's & don'ts zijn op modevlak. Maar wat dragen onze redactrices graag? Welke stijl vinden zij leuk, en waarom? Dat kom je hier te weten! 

Videoreporter Jolanda is vaak op de baan om te gaan filmen en moet dus letterlijk stevig in haar schoenen staan. Ze vertelt waarom ze voor deze outfit koos.

 

'Als ik ga werken, draag ik meestal een jeans, winter of zomer. Ik heb altijd wel een paar ideale, goed zittende broeken in mijn kast hangen. Een zwarte broek lijkt me dan ook een ideale basic. Net omdat de broek vrij basic en zwart is, wil ik er een toffe bloes of T-shirt bij combineren. Ik heb gekozen voor een exemplaar van Bik Bok. Een kledingmerk dat ik vier jaar geleden heb ontdekt in Zweden en waar ik grote fan van ben.
 
Onder een bloes draag ik graag nog een extra – meestal simpel zwart – topje, dat dan vaak aansluitend zit. Soms laat ik enkele knoopjes openstaan, zodat het topje zichtbaar is. Knoopjes helemaal tot boven toe geeft zo’n beklemmend gevoel, maar met een beha zichtbaar op het werk rondlopen heeft ook niet mijn voorkeur.
 
Ook al is het goed weer, ik heb bijna altijd een jas of een vest mee. Ik heb heel wat blazers, vestjes, jassen in mijn kast hangen, maar een goede trenchcoat is altijd handig. Ik heb mijn oog laten vallen op dit stuk. Ik vind de kleur heel tof, het moet niet altijd zwart of grijs zijn.
 
Ik draag bijna altijd sneakers. Zeker wanneer ik een dag moet gaan filmen. Niets handiger dan goed stabiel te staan, want schokkerige beelden zijn nog niet meteen een trend.
Dat sneakers niet altijd sporty ogen en ook best vrouwelijk kunnen zijn, bewijst dit paar van Bullboxer.'
 
Klik op de links en shop Jolanda's outfit meteen!
 

Outfit

Outfit

Glamorous

Glamorous

€ 37,95 – Bekijk hier

hier

Vila

Vila

€ 39,95 – Bekijk hier

hier

Bullboxer

Bullboxer

€ 99,95 – Bekijk hier

hier

Bik Bok

Bik Bok

€ 29,95 – Bekijk hier

hier

Even & Odd

Even & Odd

€ 14,95 – Bekijk hier

hier
 
Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '