Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Een must have voor de zomer!

#OOTD: redactrice Laura gaat voor een maxirok

Bij Flair houden we van mode, en minstens evenveel van shoppen. Graag geven we jullie advies over wat de do's & don'ts zijn op modevlak. Maar wat dragen onze redactrices graag? Welke stijl vinden zij leuk, en waarom? Dat kom je hier te weten! 

Redactrice Laura neemt zich elke zomer voor om meer rokjes te dragen en begint met deze outtfit.

 

‘Ik ben het typische skinny-jeans-en-slobbertrui-type. Niet alleen omdat ik dat mooi vind en me er goed in voel, maar ook omdat het nu eenmaal verdomd handig is. Aangezien ik geen rijbewijs heb, doe ik namelijk alles met de fiets en na 27 jaar kan ik met de hand op het hart zeggen: fietsen met een rok is de hel. Ofwel is hij te kort en ziet iedereen je blote billen (been there), ofwel is hij te lang en raakt hij verstrikt tussen je spaken (been there as well). Daarom zal je me dus zelden met een rok zien. Al neem ik me wel elke zomer voor om meer rokjes te dragen. De onderstaande outfit lijkt me dan ook een goed begin. 
 
Ik koos voor een blauw T-shirt van Only met het subtiele opschrift ‘You’re a peach’. Daarbij zocht ik een perzikkleurige rok en het perfecte exemplaar vond ik bij het label Opus. Omdat ik het soms best jammer vind dat we ons nog zo weinig optutten, opteerde ik niet voor sneakers onder m’n rok, maar wel voor een paar kakikleurige sandalen met sleehak van Anna Field Premium. Elegant en toch comfortabel (yes, het kan!). 
 
Toen ik op zoek ging naar de perfecte accessoires, werd ik plotsklaps verliefd op dit enveloppetasje met patchwork van mint&berry. De zonnebril met tortoiseprint van Even&Odd maakt het plaatje af. En nu nog de moed vinden om in deze outfit op de fiets te kruipen. Wish me luck!’
 
Shop Laura's look!
 

Outfit

Outfit

Only

Only

€ 19,95 – Bekijk hier

hier

Mint & Berry

Mint & Berry

€ 34,95 – Bekijk hier

hier

Anna Field Premium

Anna Field Premium

€ 49,95 – Bekijk hier

hier

Opus

Opus

€ 69,95 – Bekijk hier

hier

Even & Odd

Even & Odd

€ 16,95 – Bekijk hier

hier
 
Lees ook:

 

Meer mode? Like Flair Fashion op Facebook!

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '