Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Dyson

Net op tijd voor de nieuwjaarsfeesten!

TRIED & TESTED: 3 innovatieve haartools om je lokken partyproof te maken

Vergeet moeilijke vlechten en ingewikkelde opsteekkapsels: met oudjaar hoeft het van ons helemaal niet ingewikkeld te zijn. Wij gebruiken véél liever een handige haartool om onze lokken een feestelijke touch te geven.

1. De tulpvormige krultang van Philips

 

 

phil

 

Niets feestelijker dan een royale bos krullen, maar krultangen zijn niet altijd onze beste vriend. Vaak schiet het haar los uit de klem of kom je toch nét iets liever bij je gezicht dan gedacht – met pijnlijke brandwonden tot gevolg. Deze van Philips krult je haren op een totaal andere manier: de krultang bevat binnenin twee platen met keramische coating (zoals bij een stijltang), waar je je haar makkelijk tussen kunt steken. Laat je haar pluk per pluk in de tang glijden en rol 'm daarna op over de lengte van je haar. Zo heb je easy peasy krullen die daarnaast ook verrassend lang blijven zitten. Dé oplossing voor krultangklunzen (yours truly included), dus.

 

Easy Natural Curler – € 40 – Philips (onder andere bij Ici Paris XL)

 

2. De handige haarborstel van Dafni

 

daf

 

2017 wordt een jaar van goede voornemens, en daarbij hoort lief zijn voor je haar. Wij proberen volgend jaar de stijltang stilaan vaarwel te zeggen, en te opteren voor een stijlborstel. Deze van Dafni ontwart én stijlt je lokken in één vlotte beweging. Het oppervlak van de borstel wordt warm (maar niet té heet, met een veilige 185°C) en strijkt je haar op een veilige manier glad. De borstelharen zijn antistatisch (wel zo handig in de winter!) en bereiken zelfs de fijnste haartjes. Superhandig voor elke coupe, maar vooral voor lange lokken – daar glijdt 'ie op 1-2-3 doorheen.

 

DF The Original – € 199 – Dafni bij Vandenborre

 

3. De supersonische haardroger van Dyson

 

 

dyson

 

De Rolls-Royce van de haardrogers, dat is de Supersonic van Dyson. Helaas hoort bij dat statement ook een even krachtig prijskaartje. Voor deze haardroger moet je nogal wat zuurverdiende centjes neertellen, maar dan heb je ook wat. Dyson herontwierp de haardroger en bracht onlangs de Supersonic op de markt. Hij is licht, stil en superkrachtig. En, eh, roze – dus megacute. De haardroger wordt verkocht met drie aparte opzetstukken, die je er dankzij een magnetische ring heel makkelijk op- en af kan halen. De motor van de haardroger zit – in tegenstelling tot die van een traditionele haardroger – in het handvat, wat verrassend goed vasthoudt. Door het kopstuk wordt lucht gezogen, waardoor de Supersonic een 'lift' krijgt en nog lichter aanvoelt. Zelf heb ik dun haar dat normaal na zo'n 45 minuten helemaal droog is, maar met deze is m'n volledige coupe in minder dan vijf minuten droog. Prijzig, dus – maar de investering meer dan waard. #lifechangeralert

 

Supersonic haardroger – € 399 – Dyson

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '