Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Die verpakking!

WAUW: zo mooi ziet de nieuwste collab van Lancôme en Sonia Rykiel eruit

Na onder anderen Alber Elbaz en Proenza Schouler is het nu de beurt aan Sonia Rykiel voor een collab met beautymerk Lancôme. En wat voor een samenwerking: kleurrijk chic met een French touch. Willen wij wel op ons badkamerkastje laten pronken!

Het is niet heel raar dat Lancôme voor hun nieuwste capsulecollectie voor Sonia Rykiel kiest. De twee dragen Parijs namelijk nauw aan het hart. Vrouwelijk, opgewekt en helemaal à la française. De kleurrijke lijntjes, stijlembleem van Rykiel, lopen als rode draad doorheen de prachtige capsulecollectie en staan voor de bevestiging van emancipatie, optimisme en enthousiasme. 

 

De collectie van Sonia Rykiel x Lancôme bestaat voornamelijk uit on-the-go make-upproducten die er niet alleen mooi uitzien, maar dus ook gemakkelijk te gebruiken zijn. Eén prachtige collab, twee uiteenlopende looks: 'Parisian Spirit' voor een frisse, casual look. Denk: licht geaccentueerde ogen, roze teint en opvallende lippen. En de 'Saint-Germain' als het iets gewaagder en geraffineerder mag zijn. De collectie ligt vanaf september in de winkels. Wij kunnen niet wachten!

 

De Sonia Rykiel x Lancôme collectie:

‘Parisian Lips’ lippotlood

'Parisian Lips' lippotlood

Het ‘Parisian Lips’ lippotlood heeft twee kanten waardoor twee texturen en twee finishes mogelijk worden. Aan de ene kant een transparante balsem die in alle zachtheid een subtiel zachte kleur geeft. Aan de andere kant een hypergepigmenteerde, matte en crèmige formule. Het lippotlood komt er in vier poppy kleurtjes: French Sourire (helder roze), French Baiser (sensueel rood), Parisian Audace (edgy oranje) en Parisian Spirit (pittig paars).

 

Parisian Lips – € 34.

‘Saint-Germain’-oogpalet

'Saint-Germain'-oogpalet

Voor het oogpalet kies je uit de ‘Parisian Spirit‘ in demi-tinten van roze en pruim of ‘Saint-Germain‘ in een degradé van nachtblauw, grijs en kaki. Elk palet bevat zes matte of iriserende poedertinten, een basis voor de oogleden, twee liners en een professionele applicator met twee punten.

 

Palette Saint-Germain – € 65.

‘Vernis in Love’ nagellak

'Vernis in Love' nagellak

De vier kleuren van de ‘Vernis in Love’ nagellakcollectie werden geïnspireerd op de typische streepjes van de collectie: Café Blanc (wit), Saint Germain (blauw), Café Philo (kaki) en Joie de Vivre (rood).

 

Vernis in Love – € 20,50.

‘Les Cushion’ foundation en blush

'Les Cushion' foundation en blush

Voor de ‘Miracle Cushion‘, de sterfoundation van Lancôme, werd voor de gelegenheid een speciaal doosje ontworpen. De frisse meeneemfoundation egaliseert en verheldert zonder gemaquilleerd effect. Ook de ‘Cushion Blush Subtil‘ komt met twee tinten in het collectordoosje van Sonia Rykiel: Sorbet Rose en Splash Coral die een natuurlijke en frisse blos geven.

 

Cushion Case – € 16 en Cushion Blush Subtil – € 45.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '