Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Het lijkt er wel op!

Komt Primark in 2017 naar Antwerpen?

De geruchten dat Primark naar Antwerpen komt, doen al een tijdje de ronde. En vandaag steken ze opnieuw de kop op. Met de verhuis van H&M komt er namelijk een plekje vrij op de Meir. Zo zal Primark – volgens geruchten – in 2017 een nieuwe winkel openen en niet in het pand van Forever 21 zoals eerder gedacht.  

Primark zou de plaats van H&M innemen. Op 20 februari verhuist de bestaande winkel naar Meir 34-36 en in april opent er een tweede H&M in de Leysstraat. ‘Met deze 2 nieuwe winkels wil H&M een compleet aanbod aan zijn klanten in het centrum van Antwerpen aanbieden en meer toegankelijk worden. Volgens hun behoeften en wensen kunnen de klanten kiezen voor één van onze 3 winkels,’ aldus H&M België-Luxemburg.

 

 

Bij Primark zelf blijft het voorlopig nog even stil, maar door de verhuis van H&M krijgen we wel meer hoop. De keten opende onlangs in Brussel én in Gent een winkel en is zo aan een echte opmars door Vlaanderen bezig. Dit lijstje wordt nu dus – hopelijk – aangevuld met Antwerpen. Iets waar wij shopaholics alleen maar vrolijk van worden. Onze portemonnee iets minder, maar dat zijn zorgen voor later. Ga je ondertussen al eens shoppen bij Primark? Dan kan je misschien eens een kijkje nemen bij hun collectie voor het komende voorjaar.

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '