Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: @arianagrande

Ariana Grande geeft zondag in Manchester benefietconcert ‘One Love Manchester’

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online
Zangeres Ariana Grande reist zondag weer af naar Manchester om er op te treden op haar benefietconcert ter ere van het hulpfonds 'We Love Manchester'.

Vorige week vielen er 22 doden en heel wat gewonden na een terroristische aanslag na het optreden van zangeres Ariana Grande in Manchester. Een dag later kondigde ze aan dat de rest van haar tournee gecanceld zou worden. Ariana keert komende zondag voor het eerst sinds de tragische gebeurtenis terug naar Manchester. Ze organiseert er namelijk het benefietconcert 'One Love Manchester'.

 

Niet alleen de 23-jarige Ari, maar ook Justin Bieber, Coldplay, Pharrell Williams, Miley Cyrus, Katy Perry, Usher, Take That en ex-One Direction-lid Niall Horan zullen zondag op het podium staan tijdens Ariana's benefietconcert. Alle opbrengsten gaan naar 'We Love Manchester', het hulpfonds dat steun biedt aan de slachtoffers en hun naaste omgeving. Een mooi gebaar.

 

Het concert zal doorgaan op het Old Trafford-cricketterrein in Manchester. Er is plek voor zo'n 50.000 toeschouwers. 'One Love Manchester' zal dankzij BBC live te volgen zijn op tv en radio. Tickets zijn vanaf donderdag hier te koop. Wie aanwezig was bij Ariana's laatste concert in Manchester vorige week, mag gratis binnen.

 

 

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '