Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Photo News

Wat we vreesden, is gebeurd.

SNIF: Nathalie Meskens bevestigt relatiebreuk

Het boterde al een tijdje niet meer tussen Nathalie Meskens en haar man Jeroen Van Dyck, maar nu is hun breuk helaas officieel. 'We zijn als vrienden uit elkaar gegaan.' 

Het sprookjeshuwelijk van Nathalie Meskens en Jeroen Van Dyck is – helaas – officieel verleden tijd. Dat maakte het koppel zelf bekend. 'Een huwelijk van tien jaar loslaten is een bijzonder emotionele beslissing, en dat geldt voor ons allebei', vertelt Nathalie. 

 

Het is een hoofdstuk dat we samen afsluiten. 

 

Nathalie en Jeroen gaven elkaar in 2007 het jawoord. De acteurs zaten een kleine tien jaar op een roze wolk, maar de laatste maanden waren er spanningen ten huize Meskens-Van Dyck. De reden van de breuk is niet bekend, daar wilde geen van beiden iets over kwijt. 

 

Restaurant

 

Het koppel opende in 2012 hun Thaise restaurant Yam Thai in Antwerpen. Drie jaar later volgde hun tweede zaak Nimman. Op zakelijk vlak blijven Nathalie en Jeroen nog samenwerken.

 

Therapie

 

Nathalie is sinds deze zomer in therapie. 'Ik probeer heel hard te luisteren naar mijn lichaam, mijn geest en mijn gevoelens, naar wat ik denk en voel.' Zo vindt Nathalie stap voor stap rust in haar leven. 

 

 

Bron: Het Laatste Nieuws

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '