Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Reporters

'Ik was mijn huis kwijt en kon nergens anders heen...'

Ashton Kutcher doet opmerkelijke onthulling over zijn scheiding van Demi Moore

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist
Hij is intussen gelukkig getrouwd met Mila Kunis, maar afgelopen weekend deed Ashton Kutcher (38) toch een opmerkelijke onthulling over de periode na zijn scheiding van actrice Demi Moore in 2013. 

Afgelopen zaterdag gaf Ashton Kutcher een presentatie op Airbnb Open in Los Angeles, een jaarlijks festival georganiseerd door het accommodatieplatform waar lezingen, presentaties en activiteiten worden gegeven. 
 
Tijdens zijn presentatie onthulde de 38-jarige acteur dat hij een jaar lang in Airbnbs had gewoond nadat hij in 2011 uit elkaar was gegaan met actrice Demi Moore (54). Zo vertelde hij aan zijn vriend en CEO van Airbnb Brian Chesky dat het de vriendelijkheid van een vreemde was die zijn kijk op menselijke relaties veranderde. 
 

'Ik was mijn thuis kwijt'

‘Ik was mijn thuis kwijt, dus trok ik naar Europa. Mijn vliegtuig landde pas rond middernacht en het was al 2u ’s nachts toen ik arriveerde in mijn Airbnb. De eigenaar was zo vriendelijk geweest om een avondmaal en een glas wijn voor me klaar te zetten.’
 
Dat was naar eigen zeggen net wat de ‘That’s 70’s Show’-acteur en tevens een van de investeerders van Airbnb nodig had na zijn scheiding en door het feit dat hij nergens heen kon. ‘Het was... de magie en de liefde die ik nodig had op dat moment. Ik was oprecht verbaasd dat iemand zoveel kon geven om een vreemde.’
 
Ashton Kutcher
 
Kutcher en Moore leerden elkaar kennen in 2003. Hij was toen 25, zij 41. Twee jaar later trouwden ze in het bijzijn van zo’n 150 gasten, onder wie Moores ex-echtgenoot en vader van haar drie dochters, Bruce Willis. In 2011 gaf de ‘Charlie’s Angels’-actrice na maandenlange speculatie toe dat het koppel uit elkaar was. Een jaar later – hetzelfde jaar waarin hij een relatie begon met Mila Kunis – vroeg Kutcher de scheiding aan. In 2013 waren de twee officieel gescheiden. 
 
Ashton Kutcher
 

Dochter Wyatt en zoontje... Hawkeye?

Kunis beviel in 2014 van hun eerste kindje, dochter Wyatt Isabelle, en verwacht nu een tweede baby met haar ‘That 70’s Show’-tegenspeler. Het paar trouwde vorig jaar tijdens een intieme ceremonie.
 
Onlangs verklapte de acteur dat Wyatt er een broertje bijkrijgt en als het van hem afhangt, heet zijn zoontje – dat nog dit jaar verwacht wordt – Hawkeye. Euhm ... come again?
 
'Ik vond de naam Hawkeye wel cool. Mijn vrienden zagen het helemaal zitten: Hawkeye Kutcher. Maar Mila is helaas geen fan', vertelde de acteur onlangs in een interview bij Conan O'Brien. Hmm... waarom verbaast ons dat niet?
 

Ashton Kutcher

 

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '