Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Pieter-Jan Vanstockstraeten/Photo News

Al moet de echtgenoot van Karen zich geen zorgen maken

WOW: Karen Damen leefde een maand lang samen met een andere man

Ze wist het goed geheim te houden, maar the word is out. Karen Damen heeft een maand lang samengewoond met een andere man. Dit deed ze voor het nieuwe programma ‘Nieuwe Buren’, dat binnenkort te zien is op VIJF.

Samen met haar beste vriend James Cooke had Karen een huisje gehuurd in Hoboken. Speciaal voor het programma ‘Nieuwe Buren’ leefden ze er vier weken in relatieve armoede.
 

Gedurende deze vier weken kregen ze een leefloon van 768 euro. Karen en James zeiden hun luxeleven dus even vaarwel om te kunnen ervaren hoe het er bij meer dan 100.000 Belgen aan toe gaat. Toch was dit nog lang niet alles. Tijdens deze 30 dagen hebben ze ook vrijwilligerswerk voor bejaarden gedaan.
 

Samenwonen was voor het duo niet zo’n probleem. ‘We hebben totaal geen gêne voor elkaar. Als ik onder de douche stond, zat Karen soms op het toilet en omgekeerd’, aldus James in Dag Allemaal.
 

Toekomen met maar 768 euro was iets minder makkelijk. Na drie weken was het grootste deel van het geld er al door. ‘We dachten niet genoeg na over wat we kochten bij het boodschappen doen’, zo zegt Karen Damen in Dag Allemaal.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '