Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© ABC

Twintig jaar later is het stiekem nog steeds onze droom

VIDEO: Meghan Trainor beleefde de ultieme tienerdroom van elke Backstreet Boys-fan

Het ultieme doel voor een superfan? Tijdens een optreden op het podium gevraagd worden en elk woord meekelen terwijl je diep in de ogen van je idool staart. 'No'-zangeres Meghan Trainor maakte het mee voor het nieuwe programma 'Greatest Hits'. Ze mocht samen met haar helden van Backstreet Boys de hit 'I Want It That Way' brengen en kon net voldoende cool bewaren om een kippenvelmomentje neer te zetten.

In het nieuwe ABC-programma 'Greatest Hits' zullen artiesten van vandaag en vroeger grote hits van weleer brengen. We deelden eerder deze week al een veelbelovende sneak peek van de dames van Fifth Harmony die voorgangers Destiny's Child coveren, maar deze maakt ons zo mogelijk nog nostalgischer. Meghan Trainor wordt op het podium vergezeld door de enige echte Nick, Howie, Brian, AJ en Kevin van Backstreet Boys en het is een gouden combo.

 

Meghan is all of us wanneer ze even de fangirl in zichzelf laat bovenkomen en verdrinkt in Kevins ogen wanneer die haar toezingt, terwijl ze 'I Want It That Way' enthousiast meelipt. Enkele momenten later is ze dan weer helemaal zichzelf en haalt ze uit met die ene hoge noot die Nick Carter al twintig jaar zo zalig neerzet. Kijk zelf maar.

 

 

Als dit is wat we kunnen verwachten van 'Greatest Hits', zijn wij fan. Een week geleden werd de allereerste aflevering uitgezonden op ABC, de aflevering met dit duet staat voor vandaag ingepland (Amerikaanse tijd). We houden jullie sowieso op de hoogte van nog meer nostalgische pareltjes!

 

 

Bekijk ook:

 

VIDEO: Fifth Harmony covert Destiny's Child en het klinkt ge-wel-dig

 

VIDEO: Backstreet Boys doen het weer tijdens Miss USA-show

 

YAY: de Backstreet Boys brengen in augustus een nieuw nummer uit

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '