Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Reporters

De twee zijn nog maar 15 maanden getrouwd...

Gaan Johnny Depp en Amber Heard nu al scheiden?

De twee zijn nog maar 15 maanden getrouwd, maar Amber Heard wil alweer scheiden van manlief Johnny Depp. Volgens de scheidingspapieren zou het over 'onoverkomelijke verschillen' gaan.

Johnny Depp en Amber Heard ontmoetten elkaar ongeveer 5 jaar geleden, in 2011, op de set van de film 'The Rum Diary'. Depp was toen nog samen met Vanessa Paradis, met wie hij twee kinderen heeft: Lily-Rose en Jack Depp. In februari 2015 stapte de 52-jarige acteur uiteindelijk stiekem met Amber Heard in het huwelijksbootje op zijn privé-eiland in de Bahama’s.

 

In januari bedankte Depp zijn vrouw nog uitvoerig, omdat 'ze het met hem uithield'. Hij was verheugd dat ze kon leven met al die verschillende karakters, of rollen, die de acteur heeft gespeeld en die zo hun sporen nalaten. 'Het is zwaar voor mij – het moet ook zwaar zijn voor haar,' klonk het tijdens zijn speech op het Internationale Filmfestival van Palm Springs. 

 

Maar ondanks die mooie woorden wil Heard dus toch scheiden. De scheidingsaanvraag komt slechts 3 dagen na het overlijden van Johnny Depps moeder Betty Sue Palmer. Depp en zijn moeder waren naar verluid superclose, de acteur heeft haar naam in een hart op zijn arm laten tatoeëren.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '