Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Belga Images

Haar knappe papa achterna!

Lily-Rose Depp wordt hét gezicht van de Chanel N°5 remake

Je leest het goed: onze geliefde Chanel N°5 krijgt een make-over en Lily-Rose Depp zal de hoofdrol spelen in de campagne van Chanel N°5 L'EAU. De moderne versie van de Chanel klassieker zal vanaf september te verkrijgen zijn. Wij kunnen alvast niet wachten!

Lily-Rose Depp is bij het grote publiek vooral bekend als de dochter van voormalig it-koppel Johnny Depp en Vanessa Paradis. Maar de 16-jarige schone timmert standvastig aan haar eigen weg in Hollywood. Zo maakt de film ‘La Danseuse’ waar ze in meespeelt kans op de Gouden Palm in Cannes en pronkte Lily-Rose vorig jaar al in de Chanel zonnebrillencampagne.

 

kes

 

En nu mag ze zich dus ook het gezicht noemen van Chanel N°5 L’EAU. Yes, de klassieker wordt in een nieuw jasje gestoken. Niet onbelangrijk aangezien er sinds het ontstaan van dit geurtje in 1921 slecht vijf keer iets gewijzigd is aan de formule van N°5.  Lily-Rose treedt met deze campagne in de voetsporen van haar mama: Vanessa Paradis, die back in the day een schommelend vogeltje vertolkte in de reclame van Coco by Chanel. De remake van Chanel N° 5 zullen we pas in september kunnen ruiken. De beelden van de campagne met de jonge Depp zullen we al eerder kunnen zien.

 

lel

© Chanel

Lees ook:

Het nieuwe Chanel-gezicht? Lily-Rose Depp!

Met Gala 2016: dit waren de rode-loper-looks

Lily-Rose Depp niet 100 % hetero

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '