Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Cougar alert!

Deze actrice neemt de rol van Mrs. Robinson op zich in de nieuwe ‘Fifty Shades’

Wie de boeken gelezen heeft, weet dat Christian Grey een turbulent liefdesleven achter de rug heeft. Nu heeft hij zijn oog laten vallen op de jonge Anastasia, maar in het verleden had hij een relatie met Mrs. Robinson. Ook zij komt voor in het vervolg van 'Fifty Shades', en déze actrice zal de rol op zich nemen...

De productie van ‘Fifty Shades Darker’ en ‘Fifty Shades Freed’ gaat komende lente van start. Eindelijk, want het eerste deel van de trilogie kwam vorig jaar al uit. In de eerste film komt het personage van Mrs. Robinson kort aan bod. Tegenwoordig heeft Christian Grey de touwtjes in handen (letterlijk én figuurlijk), maar dat is niet altijd zo geweest.
 

Toen hij nog jong en onervaren was, waren de rollen omgekeerd. Toen was Mrs. Robinson ‘dominant’ en was hij ‘onderdanig’. Mrs. Robinson of Elena Lincoln zal ook te zien zijn in de film. Maar wie kruipt er in de huid van dit personage? Het wordt actrice Kim Basinger.
 

Kim Basinger

Christian en Elena hebben geen seksuele relatie meer, maar de twee zijn nog goed bevriend. Bovendien werken ze soms ook samen. Naarmate de trilogie verdergaat, zal het belang van haar personage ook toenemen. Het ziet ernaar uit dat Anastasia Steele toch wat concurrentie krijgt!

 

Wil je nog meer lezen over de film?

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '