Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Reporters

Say it ain't so...

Zijn Orlando Bloom en Kendall Jenner een koppel?

Goed nieuws voor Orlando Bloom. Slecht nieuws voor de vrouwelijke bevolking. Na zijn breuk met model Miranda Kerr heeft Orlando Bloom namelijk opnieuw de liefde gevonden. Wie is de lucky lady die hand in hand met de acteur over straat mag lopen? Niemand minder dan Kendall Jenner... 

We zijn lichtjes in shock bij het horen van dit nieuws. Orlando Bloom (38) zou al een tijdje aan het daten zijn met Kendall Jenner (19). Het koppel werd een eerste keer samen gezien op een evenement in juli. Het leeftijdsverschil zou volgens een bron geen probleem zijn:

Het verschil in leeftijd stoort Orlando en Kendall niet. Wel is het nog een beetje te vroeg om te zeggen of hun verliefdheid zal evolueren in een serieuze relatie.

Dat leeftijd geen rol speelt voor de acteur wisten we al langer. In het verleden zou de acteur volgens geruchten iets gehad hebben met Selena Gomez. Toch is het gerucht nog niet bevestigd door de acteur of door Kendall Jenner.

Nog meer over Kendall Jenner en haar beroemde zusjes lees je hier. Als model weet Kendall als geen ander welke trends er nu in zijn. Haar stijl is werkelijk een bron van inspiratie voor fashionista's over de hele wereld. Haar grote zus Kim daarentegen kan wel wat kledingtips gebruiken.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '