Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

SHOCK: Patrick Dempsey verlaat Grey’s Anatomy

Opgelet, spoiler alert! Dít hadden we niet zien aankomen. Derek Shepherd aka McDreamy is niet meer. In aflevering 21 van seizoen 11 van Grey's Anatomy liet hij het leven na een tragisch auto-ongeluk. Wij blijven verbijsterd en een tikkeltje boos (What the hell, Shonda Rimes?!) achter. R.I.P. Derek.

Het internet, neen, de héle wereld rouwt om het vertrek van McDreamy uit Grey's Anatomy. De wereldberoemde hersenchirurg Derek Shepherd van Grey Sloan Memorial Hospital, kwam in de aflevering die gisterenavond in de VS werd uitgezonden onverwacht om het leven in een auto-ongeval. Het nieuws sloeg in als een bom, ook al waren er al geruchten dat producente Shonda Rimes het divagedrag van acteur Patrick Dempsey niet meer pikte.

 

De producente verduidelijkte het vertrek van Patrcick Dempsey. Ze prees zijn jarenlange prestaties en zei dat hij een van de belangrijkste figuren uit de show was. Voor Meredith (Ellen Pompeo), voor haar én voor de miljoenen fans. Ze had het ook over het nieuwe leven dat Meredith Grey nu te wachten staat. Meredith moest vorig jaar al afscheid nemen van bff Cristina (Sandra Oh) en nu wordt ze ook nog eens weduwe.

 

 

Bekijk Derek hier nog een laatste keer in al zijn glorie
 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '