Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

Beyoncé en Jay-Z coveren ‘Forever young’ op magistrale wijze

Vergeet de geruchten: het is nog meer dan dik aan tussen Beyoncé en hubby Jay-Z. Dat bewijst deze video die Beyoncé deze week de wereld instuurde via haar Facebookpagina. Het is een fragment uit hun 'On the run'-tour, waarbij Mr én Mrs Carter het beste van zichzelf gaven.

Dat de tour niet in België passeerde, vonden we ongelooflijk jammer. Gelukkig is deze clip er om ons te sussen. En als de rest van het concert even magisch was als dit deeltje, dan was het vast weer om duimen en vingers af te likken. Maar hadden we anders verwacht? Nee, tuurlijk niet.

 

Terwijl op de achtergrond beelden passeren van het meest invloedrijke celebritykoppel én hun schattige dochter, geniet je van de hitklassieker 'Forever Young' en 'Halo'.

 

En wie er nog aan twijfelt, moet zeker tot het einde van het filmpje kijken. Het lijdt toch geen twijfel: die scheidingsgeruchten zijn écht uit de lucht gegrepen.

 

Wat denk jij?

 

Een paar maanden geleden maakte de Amerikaanse tv-show Saturday Night Live dit hilarische filmpje over wat er met je gebeurt als je slecht praat over Beyoncé. Lachen!

 

Wil je er graag even fantastisch uitzien als Beyoncé? Lees dan zeker deze 'Copy the look'.

 

Onlangs werd Beyoncé nog verkozen tot meest invloedrijke celebrity, door het tijdschrift Forbes.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '