Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Reporters

Copy the look: Beyoncé

Gespot op Beyoncé's Instagram: deze picture perfect. Knallippen, perfecte huid, naturel ogen. Get the look!

 

foundation Beyoncé teint miracle

Stap 1: perfecte huid

We herhalen het nog maar eens: een perfecte huid begint bij een goede verzorging. Twee keer per dag reinigen en een crème smeren zorgen ervoor dat je een goede basis hebt om op verder te werken met foundation en concealer. Om dezelfde gezonde glow te krijgen als Beyoncé gebruik je best een reiniger die niet te fel uitdroogt (op dit moment zijn wij heel erg fan van deze).

Smeer daarna een goed hydraterende crème. Droge velletjes zorgen ervoor dat de foundation die je erna smeert minder egaal is.

Gebruik een foundation die niet te mat is. Dat kan ook mooi zijn, maar als je bijna geen oogmake-up draagt, is een iets glanzendere frisser. Wij zijn fan van Teint Miracle van Lancôme: hij dekt oneffenheden voldoende maar toch blijf je je huid erdoor voelen. Hij heeft een finish met wat gloed erin, zodat je huid er stralend uitziet zonder te glimmen (€ 39,90, in de parfumerie).

 

 

 

catrice eyebrow filler beyonce

Stap 2: de ogen

Easy én snel want wij zijn er bijna zeker van dat Beyoncé hier helemaal niets op haar ogen heeft. Een fletse blik? Nee hoor, als je je wenkbrauwen goed in model brengt én een knalkleur op je lippen stift, kan je deze look best aan en komt hij zelfs puurder over dan wanneer je ook je ogen (fel) opmaakt.

We hebben al veel wenkbrauwgels geprobeerd, maar hebben toch een favoriet, die dan ook nog eens héél budgetvriendelijk is. De Eyebrow Filler van Catrice is super: hij bevat een gekleurde mousse waardoor je de wenkbrauwhaartjes in één beweging in model brengt én inkleurt (€ 3,59, Kruidvat).

 

 

 

rode lipstick Beyonce Armani

Stap 3: killerlips

Pièce de résistance van deze look zijn de rode lippen. Met de Rouge d'Armani 401 heb je én een softe glans én kleur (€ 32, bij Parfuma). Breng het nauwgezet aan (met een fijn laagje foundation eronder houdt hij nog langer).

Benieuwd naar de favoriete lipsticks van de celebs? Klik hier.

 

 

 

 

 

Stap 4: het haar

Omdat iedereen (ook Beyoncé) wel eens een bad hair day heeft: probeer eens een hoedje. Strak knotje, hoedje op en je bent nog on trend ook. Spot hier de leukste looks met hoedjes.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '