Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

*Breathe in, breathe out*

Stop! Sta even stil voor Mindful Maart...

Heb jij het gevoel dat je van het ene naar het andere springt zonder er echt over na te denken? Heb je nood aan wat rust, maar weet je niet hoe je die moet combineren met je drukke leven?

Doe dan met ons mee aan Mindful Maart. Samen met experten geven we handige en makkelijk toepasbare tips & tricks over hoe je meer en beter kan stilstaan en genieten van de kleine dingen in je leven.

 

Waar mag je je aan verwachten?

 

Week 1

We beginnen bij de basis: thuis. We zoeken hoe je bewuster kan omgaan met je relatie, je slaappatroon en je interieur voor een heerlijk zengevoel bij het thuiskomen.

 

Week 2

Eten is zo belangrijk dat we er de hele week bij stilstaan. Hoe kan je mindful eten? Ontdek het samen met ons.

 

Week 3

Welke outfit zegt wat over jezelf? Wat moet je nu precies doen om een goede eerste indruk te maken? Wat geven je houding en manier van communiceren over jezelf prijs – en hoe kan het beter? Al die vragen worden beantwoord in week 3 van Mindful Maart.

 

Week 4

Je sport elke week voldoende, maar toch lukt afvallen niet? Geen zorgen, we nodigen een personal coach uit en leren je hoe je bewuster kan sporten. Ook je ademtechnieken en sportfouten worden onder de loep genomen.

 

Week 5

Stress, burn-out, omgaan met geld... Ook op de werkvloer en op school speelt mindfulness een grote rol. Gelukkig weten wij hoe je kan ontspannen tijdens de drukke werkdagen.

 

 

Na Mindful Maart wordt het combineren van je drukke job en je sociale leven peanuts!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '